Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Elitium Tıp Merkezi Esenyurt Yetersiz Hizmeti

25 Temmuz 2024 21:28

Esenyurt i̇nönü Mahallesi'nde bulunan Elitium adlı, adına Tıp Merkezi denilen, aslında ne bir Tıp Merkezi ne de hastane olarak uzaktan yakından alakası olmayan bir yer hakkında şikayet yazacağım. 22.07.2024 Pazartesi günü şiddetli karın ve bel ağrısı, yüksek ateş ve düşük tansiyonla gittim. Dahiliye doktoru **** Hanım sağ olsun, iyiydi. Ancak oranın hemşireleri ki bence hemşirelikle hiç alakaları yok, bir damar yolu açmayı yapamıyor. Kolumda kan almak için taktıkları bandajı unuttular. Kanımı çekemediler, hep sedyenin çarşafına damlattılar. Gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Devlet kurumlarına bunlar atanamazlar asla, daha damar yolundan kan alamıyorlar. O gün 1365 TL ödedim, iki serum ve kan tahlili için. Verdikleri serum ağrılarımı hafif geçirdi gibi oldu ama daha şiddetlendi. Bana ne verdikleri belli değil, inanın parasında değilim. Adam gibi hizmet alsaydım bari, o da yok. Sonraki günlerde iyileşince dışkı tahlili de vereyim dedim, o gün veremedim çünkü danışmaya kayıt açılacakmış verilmesi için. Neyse, açtırayım bari diye gittim. Ödediğim paranın içinde dışkı tahlilinin parası yokmuş. Arkadaş, dahil etseydiniz ya da ilk geldiğim gün deseydiniz. Ne kadar dedim, 250 TL dedi. Ha, o gün alsaydınız şimdi üzerimde de kartta da yok, nasıl ödeyeyim dedim. Kendilerini haklı görür gibi bir de oranın sahibiymiş gibi tavır takındılar bana. Sonradan taksit taksit söylemek yerine, o gün hepsini öderdim. Bu gibi bir şeyler demeye kalmadan, sanki devlet Hastanesi orası da onlarda başhekim gibi veya başhemşire gibi böbürlenerek bir sürü laf işittim. Şikayetçiyim.

24 Temmuz 2023 19:22
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Elitium Tıp Merkezi Elitium (Esenkent) Acil Doktorunun Mesleki Yetersizliği Ve Kötü Üslubu

17 Nisan 2024 00:12

Elitium Esenkent Şubesinden Şikayetçiyim