Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Eleman Yönlendir Üzerinden Alınan Hizmette Yaşanan Sorunlar

Eleman Yönlendir Üzerinden Alınan Hizmette Yaşanan Sorunlar
24 Kasım 2024 18:26

Elemanyönlendir.com üzerinden bulduğum toplamda 2 kişi, 8 saat üzerinden gönderilen bayanlar, gece farklı bir işte çalışıp gündüz bana gönderildi. Fakat gelen bayanlar temizlik yapmayı bırakın, yaptıkları yerleri tekrar temizletmek zorundasınız.

Yönlendiren firmaya durumu aktardığımızda, 'Biz temizlik yapmıyoruz, eleman yönlendiriyoruz' diyerek konuyu kesip atıyorlar. Çok sorunlu bir durum, muhatap yok.

Sayaddin sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 15:02
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Eleman Yönlendir Ev Temizliği Hizmetinde Mağduriyet, Zarar Ve İletişimsizlik Yaşadım

13 Ekim 2025 00:26

18 Eylül 2025 12:39
Eleman Yönlendir Temizlik Hizmetinde Eşyalarım Kayboldu Ve Beklenenden Fazla Ücret Talep Edildi!

Eleman Yönlendir Temizlik Hizmetinde Malzeme Ücreti Alındı, Malzeme Gönderilmedi

27 Ekim 2025 18:15
eleman-yonlendir-temizlik-hizmetinde-malzeme-ucreti-alindi-malzeme-gonderilmedi-1.jpg

20 Şubat 2024 14:45