Efe Kuluçka Makineleri Aldığım Ürün Çatlak Çıktı

Efe Kuluçka Makineleri Aldığım Ürün Çatlak Çıktı
04 Eylül 2023 19:04

Amazon.com üzerinden Efe Kuluçka Makinesi'nden ücretsiz teslimat seçeneğiyle kuluçka makinesi aldım. Ürünü müşteri ödemeleri gönderdikleri gibi ürün 3 yerinden çatlak çıktı. Efe Kuluçka ile iletişime geçip ürünü iade etmek istediğimi belirttiğimde biz para iade etmeyiz, ürün sağlam söylemlerine girip siz sorunlu müşterisiniz ürünlerimizi kullanmayın vari söylemler içine girdiler.

Fikret
Fikret

Yalan beyanda bulunmayın. Tüm gerçekleri anlatmaktan neden çekinir bu insanlar? Kargo şirketi hatası ile kargo alıcı ödemeli gitmiş. IBAN numaranızı verin, 62.11TL yi havale yapayım dedim. Hakaretlerde bulundu ve iade istedim çünkü böyle bir müşterinin bizim ürünümüzü kullanmasını istemiyorum dedim. Aradan epey zaman geçtikten sonra makinede plastik bağlantı yerlerinde çatlak var demeye başladı. PVC lerde bu tür görüntü normal ama çatlak değildir dedim. Ayrıca Efe Kuluçka ya kaç para ödemiş? Amazon'a ödemiş ve bizden para iadesi istiyor. Amazon ile görüşün ve paranızı iade isteyim yazdım. Şimdi burada suçlu veya bilinçsiz kim? Ürün geldi ve iadesi onaylandı, biz kimsenin parasını çalmayız. Alıcılar ve şikayet yazanlar samimi değiller ve her şikayete inan mayın

İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Efe Kuluçka Makineleri Kuluçka Makinesi Rezistansı Sorunu Ve İlgisiz Hizmet

14 Şubat 2025 10:24
Uzeyir sonuçtan hiç memnun değil

Sipariş Sonrası İlgisizlik Ve Muhatap Bulamama Sorunu

22 Nisan 2025 11:49