ebebek Soğuk Satış Hakkında

07 Mart 2024 14:46

Ankara Atlantis ebebek mağazasından 25.02.2024 tarihinde bir oto koltuğu satın aldık. Bize ürünün bir hafta içerisinde teslim edileceği belirtildi. Biz ise şehir dışına çıkacağımız ve işlerimizin acil olduğunu, bu yüzden ürünün bir an önce elimize ulaşması gerektiğini ifade ettik. 'Tamam efendim, bir hafta içerisinde size teslim edilecek' denildi fakat on gün geçmesine rağmen ürün hala elimize ulaşmadı. Her aradığımda 'kargoda' yanıtı alıyorum. Çağrı merkezini aradığımda ise ürünün hala kargoya verilmediği ve depodan bile çıkış yapılmadığı bilgisi veriliyor. Mağazadaki çalışanların sürekli yanlış bilgi verdiğini düşünüyorum. 'Gelin, size buradaki elimizde olan ürünü teslim edelim' dediler. Ürünü almaya gittiğimizde ise 'Size ürünü veremeyiz' diyerek bizi geri çevirdiler. Hem bizi bir gün öncesinden arayıp çağırmaları hem de gittiğimizde ürünü veremeyeceklerini söylemeleri gerçekten çok ayıp ve mağdur edici bir durum. Bir daha asla ebebek'ten hiçbir ürün almayacağımı ve verdiğim parayı helal etmediğimi belirtmek istiyorum. Bu hizmetten hiç memnun kalmadım ve hiçbir yakınıma da ebebek'i önermeyeceğim.

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Ebebek'ten Aldığımız Bebek Oto Koltuğu Arızalı Çıktı, Mağdur Edildik

Erkan
05 Eylül 2025 20:58
ebebekten-aldigimiz-bebek-oto-koltugu-arizali-cikti-magdur-edildik-1.jpg

15 Mart 2024 10:18

22 Şubat 2024 15:41

11 Mart 2024 11:42
Ebebek Sürekli Oyalıyor Kargom Ortada Yok
Gülnaz sonuçtan hiç memnun değil

Gülnaz
27 Eylül 2023 16:03