Cemal sonucu yetersiz buldu

Ebay İzinsiz Ürün Satmak

24 Mart 2024 21:24

Ben bir yazarım ve kitabım Almanya'dan biri tarafından kopyalanıp Ebay'da satılmak üzere konulmuş. Ebay sitesine girdiğinizde, iletişim kurabileceğiniz bir sistem bulunmuyor. Canlı yardım robotu, yeni üye olduğunuz için 90 gün boyunca iletişime geçemeyeceğinizi belirtiyor. Bir şekilde 45 dakika süren bir uğraş sonucunda sonunda bir e-posta adresi alabildik. Gönderilen formu doldururken, karşıma çıkan seçenekler arasında sorunumu tam olarak ifade eden bir seçenek yoktu. Uzunca bir açıklama yazarak durumu izah etmeye çalıştım.
İkinci bir e-posta geldiğinde, formu doldururken şirket adını boş bıraktığımı belirttiler. Ben yazarım, şirket değilim. Birisi kitabımı izinsiz olarak sitenize koymuş ve ya satış yapıyor ya da korsan basıp satıyor. Durumu anladıklarını ve formu yeniden doldurmam gerektiğini, bu kez 2.1 maddeyi seçmemi söylediler. Bu süreçte altı kez daha e-posta aldım ve her seferinde durumu tekrar açıklamak zorunda kaldım. Sonunda mahkemeye başvuracağımı belirttiğimde, kitabı kaldıracaklarını ve yalnızca 4.2 maddeyi seçmem gerektiğini söylediler. Ancak yedi kez daha e-posta geldi ve her defasında formun yanlış olduğunu, aslında 2. Maddeyi seçmem gerektiğini belirttiler. Bazı insanlar, korsan kopyaları sitelere koyarak satıyorlar. Bu durum hem bana hem de anlaşmalı kitapçılara zarar veriyor. Aynı sorun diğer iki sitede de tespit edildi ve bu sitelere başvurduğumda iki gün içinde sorunum çözüldü. Ancak Ebay, hala 'sorununuzu listeden seçin' diyerek aynı formu doldurmamı istiyor.

25 Mart 2024 21:58

İyi günler 9. Kez oldu hala lütfen formu yine doldurun diyorlar. Kısaca olay şu birisi benim kitabımı kopyala yapıştır yaparak siteye koymuş. Benim talebim bunu oradan kaldırın hepsi bu. Fakat bir form gönderiyorlar doldurun diyorlar sonra sorun seçeneğini seçin 2.1 3.3 4.1 gibi maddeler var hiçbiri benim sorunumla ilgili değil bunu anlatmak için 4 sefer mail gönderdim. Sorunu anladık 2.1 i seçin işleminizi yapalım dediler. Ertesi gün 2.1 numaralı sorun sizle ilgili değil baştan form doldurun diyorlar

Gökdeniz sonuçtan hiç memnun değil

Gökdeniz
14 Ocak 2024 16:58
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
08 Mayıs 2024 13:15
Epttavm Korsan Ürün Satışı Yapıyor
Epttavm Korsan Ürün Satışı Yapıyor
Emre sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2024 15:14

Samet
07 Kasım 2023 18:06
Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

Amazon'da Yorumum Yayınlanmıyor ve Müşteri Bilgilerim Başka Firmada

Mahmut