E-Nabız Telefon Numaramı Değiştiremiyorum

İleyna
20 Şubat 2024 10:23

E-Nabız telefon numaramı değiştirmiyor. İkametgahım değişti ve aile hekimliğimi değiştirmem gerekiyor; ancak E-Nabız'da eski numaram kayıtlı. Profilimden 'değiştir' kısmına geldiğimde eski numarayı silmeme ya da yeni bir numara eklememe izin vermiyor. Ayrıca e-postamı da yenileyemiyorum.

profile profile profile

Yorumlar (13)

Mahmut
Mahmut

Uzun süredir bu sorunu nasıl çözeriz diye araştırıyordum. Çok işe yaradı. Teşekkürler.

Ecem
Ecem

Hay Allah razı olsun 🙏

Figen
Figen

Merhaba, aynı sorunla karşılaştım ben de. Çağrı merkezini arayıp sordum. Şöyle yapıyoruz: 1) giriş yaptıktan sonra profil kısmından cep telefonu düzenleme bölümüne tıklıyoruz. 2) alta yeni numaramızı yazıyoruz ve onay Kodu gönder butonuna tıklıyoruz. 3) gelen kodu yazıp onayladıktan sonra yan tarafta "birincil yap" butonu çıkıyor. 4) yeni numarayı birincil yaptıktan sonra eski numarayı silmeye izin veriyor. 5) Eski numarayı sildikten sonra alttaki "Kaydet" butonuna tıklıyoruz.

Rüzgar
Rüzgar

Ayyy Allah razı olsun aylardır değiştiremiyordum. Yorumunuz sayesinde yapabildim sonsuz teşekkürler

Tarik
Tarik

Figen Hanım, çok çok teşekkür ederim. Çok çok yardımcı oldunuz.

Yusuf
Yusuf

Çok sağolasın sayende halettim. Onay kodu diye yazan kutucuğa tıklayıp gelen kodu girmek yeterli oldu.

Murat
Murat

Teşekkürler

Ne yaptıysam düzeltemedim

Nur

E nabız eski numaraya kayıtlı değiştiremiyorum nasıl yapmalıyım

Sedat
Sedat

Çok sağ olun

Özlem
Özlem

Allah razı olsun sağ olun

Ramazan
Ramazan

Aynı problemle bende karşılaştım;ikinci numarayı tanımlayıp, onay kodu gönder derken altında birincil yap diye kutucuk çıkıyor gözden kaçabiliyor dikkat edip birincil yapıp onay verip kaydediyoruz. Kayıttan sonra yeni tanımladığımız telefon numarası birincil oluyor ve daha sonra eski numara ikincil olduğu için silinmesine izin veriyor...

Gülay
Gülay

Günlerdir uğraşıyorum, sayenizde oldu. Teşekkürler.

13 Mayıs 2024 17:37

24 Eylül 2023 21:43
Merve sonuçtan hiç memnun değil

E-Devlet'te Telefon Numarası Güncelleme Sorunu Yaşıyorum

28 Temmuz 2025 15:25