Hasan sonuçtan hiç memnun değil

E-garaj Kurulum Ve Altyapı Sorunu

Hasan
11 Mart 2023 09:22

E-Garaj (e-garaj.com.tr) isimli firma ile önce kablo, mobil istasyon ve altyapı kurulumu hakkında görüşme sağladım. Daha sonrasında altyapımın 3 faz lı olarak kurulması konusunda mutabık kaldık ve keşif için ekip yönlendirdiler.

Gelen keşif elemanı sayacımın 3 faza değil tek faza uygun olduğunu sadece tek fazlı bir altyapı yapılması gerektiğini iletti (Dümdüz kablo çekilmesi). İçerisinde sigorta ve topraklama olması gerektiği husunda bilgiler de içeriyordu.

Gelen keşif raporuna göre X meblağda bir fiyat çıkartıldı. Buna itiraz ettim. Ettiğim itirazın sebebi trifaz lı bir altyapı kurulumunda beklediğim rakamlar yerine tek fazlı bir kurulumda bu rakamların gelmesi idi.

Kendi elektrikçimden X/5 oranında yani 5 kat daha ucuza fiyat aldım. Daha sonra e garaj ile görüşüp onay verdiğim keşif ücretinin iptal edilmesini talep ettim çünkü göz göre göre fahiş fiyata zorlanıyordum. Red ettiler. bende bütün alacağım ürünlerden vaz geçtiğimi ilettim. Keşif ücreti için fatura kesip gönderdiler ve bunu ödedim.

Muhammed
Muhammed

Geçmiş olsun. Şikayet bildiriminiz için teşekkür ederim. Ben de tereddüt ediyordum zaten, bu firmanın ilgilendiği bir elektrikli araç almaktan vaz geçtim