Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Atlantik Danışmanlık Para İadesi Yapmıyor

12 Haziran 2023 11:50

Atlantik danışmanlık adı altında 22.05.2023 tarihinde aranarak green card başvuru formu doldurduğumu işleme devam etmek istersem 700 TL yapmam gerektiğini ve 1 yıl boyunca benim adıma hizmet vereceklerini söylediler. Konuşma esnasında ödemeyi yapmamı istediler ve o esnada 700 TL ödedim. Aynı gün bir form doldurup kendilerine gönderdim. Formda kimlik ve pasaport bilgilerim yer alıyordu. 24.05.2023 tarihinde tekrar aranarak check up için 2780 TL ve business hizmet için 2780 TL olmak üzere toplam 5760 TL ödeme yapmamı bunların kampanya olduğunu ve daha sonra bu hizmetten faydalanamayacağımı söyleyerek hızlı bir şekilde tekrar ödeme yapmamı istediler. O an acelem olduğunu ve müsait olmadığımı kendilerine söyledim ve çok da düşünmeden acelem olduğu için istedikleri 2780 TL check up ve 2780 TL business hizmet ödemesini yaptım.

Daha sonra araştırdığımda green card başvurusu için check up ın gerekli olmadığını sadece green card çıkması halinde Ankara'da konsolosluğun sağlık biriminde sağlık taraması yapıldığını ve dışarıda yapılan check up ların hiçbir geçerliliği olmadığını öğrendim.

Ayrıca pasaport numarasının gerekli olmadığını ve pasaport numarasını isteyen kişilerden sakınılması gerektiğini öğrendim. 26.05.2023 tarihinde business ve check up ücretlerinin iadesini istedim ve kabul etmediler. Hakkımı bütün yasal yollardan arayacağım.

24 Temmuz 2023 15:18

14 Haziran 15:24 Atlantik danışmanlık yalan söyleyerek sunmayacakları ve işe yaramayan hizmetleri satarak insanları yanıltıyor. 26.05.2023 tarihinde konuyla ilgili şikayet var da yaşadığım sorunları anlatan bir şikayet oluşturdum. Şikayetimi çekmem için beni aradılar ve 5680 TL yaptığım ödemeyi geri iade edeceklerini söylediler belirttikleri süre dolmasına rağmen para tabi ki hesabıma geçmedi. Sonuç olarak söyledikleri her şey yalan.

14 Haziran 2023 15:24

Atlantik danışmanlık yalan söyleyerek sunmayacakları ve işe yaramayan hizmetleri satarak insanları dolandırıyor. 26.05.2023 tarihinde konuyla ilgili şikayet var da yaşadığım sorunları anlatan bir şikayet oluşturdum. Şikayetimi çekmem için beni aradılar ve 5680 TL yaptığım ödemeyi geri iade edeceklerini söylediler belirttikleri süre dolmasına rağmen para tabi ki hesabıma geçmedi. Sonuç olarak söyledikleri her şey yalan bu insanlar dolandırıcı uzak durun. Şikayet var da kendileriyle ilgili yapılan şikayetler zaman içinde siliniyor sebebini ben anlamadım.

profile profile profile
Ezgi
Ezgi
14 Haziran 2023 15:44

Şikayetim yayınlanmadan çözüldü diye mesaj geldi

Hülya
Hülya

Bana da aynı yaklaşımla benden para kopardılar ama ben formu doldurmadan param gitti iade etmiyorlar zaten bu güvensizlikle işlemi ilerletemiyorum kabul ettirdikleri sözleşmede sizi zor durumda bırakıyorlar bu aldatmacalara kanmayı n

Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Vize Merkezi'nde Yaşanan Mağduriyet Ve Ret Deneyimi

19 Haziran 2023 20:07

Green-card.com.tr Green Card Başvuru Numarasını Yollamadı.

18 Eylül 2023 11:21
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 13:44