Kayseri Dünyam Hastanesi Allianz Poliçemle Özel Giriş Yapmıyor

22 Mayıs 2023 14:01

Kayseri Özel Dünyam Hastanesine kusma ve ishal şikayeti ile gittik. Ailece Allianz sigortadan karma poliçemiz vardır. Tamamlayıcı sigorta girişi ile 15 TL ödedik. Kızım muayene oldu. Serum takılacak denildi. Serum için 200 TL ücret istendi. SGK karşılamıyor denildi. Özel sigortadan giriş yapılsın o halde dedim. Yapamayız sistem izin vermiyor denildi. Allianz provizyon merkezini aradım. Özelden giriş olur ve bu serum ödenir şeklinde yanıt aldım. Hastane yetkilisi m*** hanımı görüştürdüm telefonda. Sonra ısrarla olmaz yapamıyoruz denildi. Serumun içindeki ilaçların bedelini düşelim şeklinde çözüm sunuldu. Tamam dedim. Onu da yapamadılar. 10.30'da geldiğim hastanede 13.30'da hala çocuğum serum alamadığından 6 kez asansörle inip çıktığımdan pes ettim ücreti ödedim. Ancak hastane müdürü u***o** bey müşteri memnuniyeti adına hastanız beklemesin biz sonra araştırıp çözelim sorunu siz tedaviyi alın demedi. Aksine Zafer kazanmışçasına ücreti ödeyeceksiniz mecbursunuz şeklinde yaklaştı. Bu konunun devamını getireceğim ve poliçem olduğu halde hastanede özel sağlık sigortamla neden girişim yapılmadı. Bu konuda yetkili birimlere şikayet edeceğim. Ödediğim ücreti de iade alacağım. Ayrıca hastane asansörleri çok saçma bir sistemde çalışıyor 9 kata çıkmak için 2 kez asansör değiştirdim. Yönetim hastalarla asansöre binerse herkesin şikayet ettiğini duyabilir. Yönetim hasta memnuniyetinden çok çok uzaktır.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2025 12:57
Hastanede Şeffaf Olmayan Ücretlendirme Ve Uzun Bekleme Süresi
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2024 23:26
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 21:09

17 Aralık 2023 10:43