Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi İletişim Eksikliği Ve Fatura Sorunu

11 Ağustos 2024 15:17

Hastanenizde 15 Temmuz 2024 de şalazyon ameliyatı oldum. Fakat patoloji raporum 1 hafta içerisinde sonuçlanmasına rağmen beni kimse arayıp bilgilendirmedi, aksine ben arayıp sorduğum zaman çıkmadığı söylendi.

Arkadaşlar maalesef ilgisiz (uzun boylu bayan arkadaş hariç). En büyük sorun ameliyatımın üzerinden 26 gün geçmesine rağmen tarafıma faturamın hala verilememesi. Gerekçe olarak bankalarla olan muhasebesel fiyat çakışması gösterilmekte.

Maalesef hastanenize bir daha uğrayacağımızı sanmıyorum. Hastaneyle asla iletişime geçemedim. Çağrı merkezi hep devrede, ondan ona bağlanıyoruz, operatör merkezi gibi. Hastane çalışanları olarak sadece ön banko giriş personeli ve g**** hanım hariç asla memnun kalmadım.

İ***ve c***** ne hanımla iletişime geçemedim. Son 2 haftadır ne maille ne de telefonla. Yani kısaca asla memnun kalmadım.

14 Ağustos 2024 16:42 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Özlem A. , Bildiriminiz değerlendirmeye alınmış olup, konuyla ilgili yetkililerimiz en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla

Özlem
Özlem
14 Ağustos 2024 16:43

Faturam hala yok tam 1 ay oldu kurumsallık bu mu dur?

Ekrem
Ekrem

Özlem Hanım merhaba. Sağlıkta yasal sınırı aşan ücretin iadesi mümkün. Ekati adlı işletme bu işi yapıyor. Tavsiye ederim.

18 Temmuz 2023 22:48

16 Mayıs 2024 09:58