Berfin sonuçtan hiç memnun değil

Wedding Öztürk Düğün Fotoğrafçısı Faciası

04 Haziran 2024 19:33

Nikah günü dış çekim için anlaştığımız bu firma bizi mağdur etmekle kalmadı, üslup ve konuşmaları da yeterince canımızı sıktı. Öncelikle ekim ayının ilk haftası tarihli dış çekimimiz 2-3 ayda teslim edileceği söylendi, yoğunluktan dolayı denildi ve tam 6 ay sonra nisan başı gibi teslim edildi. Çekilen 300 küsur pozdan zor bela 30 tane seçebildik ve hemen bir hafta sonra gönderdik ama maalesef neredeyse hiçbir fotoğraf seçilecek gibi değildi. Bu süre zarfında, yani 3. aydan sonra sorduğumuzda sürekli bir erteleme durumu dışında tehdit edildik. 'Siz sorarsanız ne zaman çıkacağını albümünüz kötü çıkar' gibi cümleler kuruldu. Bu arada albüm için renk ve model seçimi olacak denmişti ama son gün bize tek çeşit olabileceği, malzemelerinin olmadığı söylendi. Albüm elimize ulaştığında çok kötü geldi. Işıklar, renkler vs. çok kötüydü, yani asla bir düzenleme olmamıştı. Bunu söylediğimizde de sert bir tavırla karşılandık tabii ki. Albümü gönderdikten sonra pakette bulunan videolarımızı bir hafta sonra göndereceğini söyledi ama tahmin edersiniz, bir hafta sonra göndermedi. Bir hafta daha bekledik ama yine geri dönüş olmayınca sorduk, 'Videolarımızın ellerinde olmadığı, silindiği' söylendi. Yani bunu söylemeye gerek bulmadıkları gibi sorduğumuzda da bu cevabı aldık. Böylesine özel ve güzel gününüzü bu firma ile mahvetmeyin lütfen.

profile profile profile

13 Aralık 2024 17:01
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Wedding Öztürk Düğün Fotoğrafçısı Hayal Kırıklığı

08 Nisan 2024 15:54

04 Ocak 2024 17:20
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

İki Hayat Düğün Fotoğrafçısı İle Düğün Çekimi Asla Yaptırmayın!

25 Nisan 2024 16:25
Gözde sonuçtan memnun değil

Yener art of Wedding (Bursa Düğün Fotoğrafçısı) Tamamıyla Hayal Kırıklığı!

30 Kasım 2023 23:28