Ecem sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 11:37

Normalde olumsuz geri dönüş yapan biri değilimdir. Kendim de insanlarla çalıştığım için zorluğunu bildiğimden problem çıkartmak istemem. Kardeşimin düğünü için bir elbise kiraladım. Gün içinde teslim alabilirsiniz. Denmesine rağmen kuru temizlemede olduğu için teslimat günü 17.00'de alabileceğim söylendi. Sıkıntı etmedim kurye talep ettim. Kurye kısa zamanda elbiseyi ulaştırdı. Fakat boyundan bağlaması olan yer önceki müşterinin saçlarıyla doluydu. Ayrıca üzerinde büyük lekeler ve yanık izi vardı.

Mağazayla görüştüğümde ‘kuru temizlenin hatası lütfen kusura bakmayın lütfen’ dendi. Çözüm olarak ‘sizden kurye ücreti 130₺yi almayalım’ dendi. Oysa kombini oluşturmak için bir sürü masraf yaptığım elbise 4.400₺ye kiralamıştım. Şu an önceki müşterinin saçlarını ayıklıyorum. Kuru temizleyici ve ürünü teslimat öncesi kontrol etmesi tamamen dressistanbul’un sorumluluğudur. Kendi sorumluluğunu bana başkasının gibi göstermesi benim problemimi ortadan kaldırmıyor. Kardeşimin düğününe bir gün kala bu problemi yaşadım. Nasıl olsa son gün müşteriye ürünü ulaştırdıkları için rahat olduklarını düşündüğüm bir firma.

01 Eylül 2023 13:27 (Şikayetten 1 saat sonra)
Ecem
Ecem
02 Eylül 2023 11:02

Paylaşım bekliyordunuz, yaptım, aldığım hizmeti yorumladım. Olumsuz olmasını umarım tarafsız görüp eksiklerinizi geliştirebilirsiniz. Empati ile başlayabilirsiniz. Ürünün kırışıklığı hakkında hiçbir şey söylemedim. Konuyu manipüle ediyorsunuz. Bir saç teli diyerek de basitleştirmeniz sizin mesleğinizi ne kadar ciddiye aldığınızı gösteriyor. Ürünü bugün elinize ulaştıracağım.

Elbise Kiralama Sürecinde İletişim Ve Hizmet Sorunları

27 Temmuz 2025 17:04

Nişan Günümde Hayal Kırıklığı

31 Aralık 2024 12:00
Sümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Emanete Sahip Çıkmayan Kiralama Firmasıyla Yaşanan Sorunlar

29 Ocak 2025 21:40