Murat sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Turanşah Tümer Tamamen Para Odaklı Bir Klinik

01 Kasım 2023 12:36

Bu klinik tamamen sünnete muhalif. Doktora muayene oldum. Ödemeyi yaptım. Hacamat odasına gelince bir de ne göreyim. Perdeler açık (perdeler özenle kapatılmıyor) ve girer girmez diğer insanların hacamatlı yerlerini görebildim. Ve asıl şok olduğum şey erkeklere kadınların hacamat yaptıklarıydı. Görevliye sorduğumda evet kadın hemşireler hacamatı yapıyor dedi. Ya kardeşim bu şimdi mi söylenir. Neyse ben kadınların bana dokunmasını istemiyorum dedim. Doktoru çağırdılar. Doktor da hassasiyetime hassas davranıp hoş karşılaması gerekirken yok kadınlarda yapabilir. Yok bizim inancımızda bu yok. Ya kardeşim benim senin inancın mı var? Sen hacamatı ne niyetle yapıyorsun gelen kişi ne niyetle geliyor. Bir ton tartıştıktan sonra sedyeye uzandım yarım yamalak bir hacamat yaptı. Oldubittiye getirdi gitti. Gerçekten yazıklar olsun. Hacamat evet sağlıklı çünkü sünnet olduğu için. Ve insanlar da bu niyetle yaptırmak istiyorlar. Tabi siz bu işi tamamen paraya döktüğünüz için bu bir tıbbi müdahale olmuş oluyor. Sizin için. Tabi bir de ücrete gelirsek 4 kupaya 630 TL verdim. Klinikte sadece 2 erkek var onlarda hacamat yapmıyorlar (eğer kimse istemezse tabi). İsteyenlere de üf püf ede ede yapıyorlar. Bu ücrete insan kendisine hassas davranılmasını istiyor. Eğer hassas davranmazsanız 100 TL bile çok. Tamamen para odaklı bir klinik.

profile profile profile
Murat
Murat
01 Kasım 2023 17:24

Kişiler beni aradı bugün şikayet etmişsiniz diyor. İsterseniz paranızı iade edelim diyor. Ya kardeşim ben burda para davası mı yapıyorum. Ben Erkek bir bireyden hacamat olmaya gelmişim hoca da beni hacamat yapacak. Yani ben bu isteğimde bulununca kötü mü oluyorum? Bana şunu söylemek çok mu zor. ''kardeşim hoşgeldin ben sana yardımcı olacağım kadınların sana dokunmasını istemiyorsan ben senin işlemini halledeceğim ve seni memnun edeceğim'' Ya bunu kimler söyler biliyor musunuz? Bunu ancak müşteri memnuniyetini gözetenler söyler. Ama siz bunu gözetmediğiniz için ancak para iadesini teklif edersiniz.

Aybeniz sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Turanşah Tümer Klinigi Tamamen Para Odaklı

02 Aralık 2023 12:36
Dr. Turanşah Tümer Klinigi Tamamen Para Odaklı
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Turanşah Tümer Hacamatın Para Odaklı Olması İnsanlara Değer Verilmemesi

09 Mayıs 2024 20:58