24 Eylül 2023 09:10

Dis Eti suluk için gittim. Konuşmak için T**** beyin ofisine gittim. 3 seans yapalım dedi. İkinci seansımda işlemi yapan hemşire (sertifikaları var mi şüpheliyim) çok ilgisizdi. Suluk ağzımdan düşüyor seslendikten uzun sure sonra geliyor ya da hademe bayana söylüyor o gelip alıyor. 3. Hafta T**** beye gidip şikayet ettim ilgileneceğim dedi oğlunu çağırdı ofise benimle tanıştırdı. Ben ilgileneceğim dedi ilgilenmişti. Yapmacık da olsa hemşire kız ilgiliydi bu sefer. Bir hafta sonra 4. Seans için gittiğimde ilk defa gördüğüm bir hemşire Sülükleri bir turlu tutturamadı dis etlerime. Uzun uğraştan sonra tutturdu. Tutturmaz olsaydı. Sülükleri dis Eti yerine dis sinirlerime tutturmuş. Bir suluk bir turlu bırakmadı dis sinirimi alkolle aldı hademe bayan. (hemşire masada oturuyor hademe bayanı gönderiyor) İşlem bitti. Çok kanama oluyor işlem sonrası. Eve geldiğimde üst ve alt dis etlerimin eeen alttaki ve en üsteki sinir olan yerlere tutturmuş olduğunu gördüm ve suluk tutan yerler küçük kan pıhtısı olmuştu. Aksam 8 idi aradım kapalıydı. Çok panik yaptım. Çok kotu oldum. O saatte yapılabilecek hiçbir şey yoktu maalesef. Dis doktorları kapalı, acile gitsem dis doktoru yok. Çok pişmanım böyle bir yere gittiğim için. Hem is bilmeyen hem de ilgisiz insanların çalıştığı bir yer. Her TV kalanına çıkanları iyi is yapıyor sanmamak gerekiyor. O kadar insanin hayatıyla oynuyorlar. Gidilmesin böyle yerlere ben hata yaptım başkalarının canı yanmasın.

Şenol
Şenol

Sağlık sorununuza şifayı Modern tıpta arayacağınıza yüzlerce yıl önce çaresizlikten yapılan tedavi metodlarına bağlamanız yanlış zaten. Bir sülük nasıl her tür hastalığa deva oluyor. Ya da ciltte yapılan kesik veya bardak ile çekme nasıl her tür hastalığa çare oluyor düşünmediniz mi?

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Olumsuz Estetik Deneyimi Ve İlgisiz Hizmet

04 Nisan 2025 10:54
Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Revizyon Ameliyatı Sonrası Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları

26 Aralık 2024 16:24
Revizyon Ameliyatı Sonrası Hayal Kırıklığı Ve İletişim Sorunları

Prof. Dr. Ebru Dikensoy Ameliyat Sonrası Hayal Kırıklığı Ve İyileşme Süreci Sorunları

05 Mart 2025 15:24