Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Endoskopi Bölümü Çalışanlarının Adaletsiz Ve Saygısız Yaklaşımı

13 Eylül 2023 19:12

Dr. S*** K**** Eğitim Araştırma Hastanesine 13.09.2023 tarihinde babamı götürdüm endoskopi yapılacaktı. Endoskopi bölümünde kayıt açan sekreter kadın hasta olan babamı çocuk azarlar gibi azarladı kendisine sadece sakin konuşmasını söylediğimden dolayı olduğunu düşünüyorum ki bizden sonra gelen tüm hastaları alıp babamı sıranın sonuna aldı. Kalp hastası olan ilacını alması gereken babamı haksız ve adaletsiz yaklaşımı yüzünden 3 saat bekletti. Endoskopi yapılmadan önce bir şey yememesi, içmemesi gerektiği için bu çalışan yüzünden uzun bir süre hem aç, susuz kaldı hem de ilacını alamadı ve üzerine endoskopi nin yapılmasına çıkardığı kavga yüzünden engel oldu. Kendisinin hastalara hiç saygısı yok. Her içeriye görüşmek için giren söylenerek çıkıyordu. Hasta haklarına şikayet edeceğimi söyledim ve adını sorduğumda söylemekten çekinen ama saygısızlıkta sınır tanımayan çalışan oturduğu yerden kalkıp üzerime yürüdü sonrasında ailemle beraber kendimizi bir kargaşanın içinde bulduk. Sağlık kuruluşunda çalışıp bu şekilde kendi egosunu tatmin etmek için insanları neden mağdur ettiklerini ve devlet kurumunda böyle saygısız, ilgisiz davranan ve özellikle isteksiz olan insanları neden çalıştırdıklarını anlamıyorum. İnsanların tedavi süreçlerini resmen zorlaştırıyorlar. Bu mesleği yapmak istemiyorsanız yapmayın insanları mağdur etmeye ne hakkınız var. Devletin kurumuna gidiyoruz ve çalışanların kaprisiyle uğraşmaktan tedavi sürecimizi ilerletemiyoruz. Herkes sevdiği mesleği yapıp kimseyi mağdur etmemeli insanlar devlet hastanesine gitmekten bu insanlar yüzünden nefret etmemeli

14 Eylül 2023 07:11

Dr. S*** k**** Eğitim Araştırma Hastanesine 13.09.2023 tarihinde babamı götürdüm endoskopi yapılacaktı. Endoskopi bölümünde kayıt açan sekreter kadın hasta olan babamı çocuk azarlar gibi azarladı kendisine sadece sakin konuşmasını söylediğimden dolayı olduğunu düşünüyorum ki bizden sonra gelen tüm hastaları alıp babamı sıranın sonuna aldı. Kalp hastası olan ilacını alması gereken babamı haksız ve adaletsiz yaklaşımı yüzünden 3 saat bekletti. Endoskopi yapılmadan önce bir şey yememesi, içmemesi gerektiği için bu çalışan yüzünden uzun bir süre hem aç, susuz kaldı hem de ilacını alamadı ve üzerine endoskopi nin yapılmasına çıkardığı kavga yüzünden engel oldu. Kendisinin hastalara hiç saygısı yok. Her içeriye görüşmek için giren söylenerek çıkıyordu. Hasta haklarına şikayet edeceğimi söyledim ve adını sorduğumda söylemekten çekinen ama saygısızlıkta sınır tanımayan çalışan oturduğu yerden kalkıp üzerime yürüdü sonrasında ailemle beraber kendimizi bir kargaşanın içinde bulduk. Sağlık kuruluşunda çalışıp bu şekilde kendi egosunu tatmin etmek için insanları neden mağdur ettiklerini ve devlet kurumunda böyle saygısız, ilgisiz davranan ve özellikle isteksiz olan insanları neden çalıştırdıklarını anlamıyorum. İnsanların tedavi süreçlerini resmen zorlaştırıyorlar. Bu mesleği yapmak istemiyorsanız yapmayın insanları mağdur etmeye ne hakkınız var. Devletin kurumuna gidiyoruz ve çalışanların kaprisiyle uğraşmaktan tedavi sürecimizi ilerletemiyoruz. Herkes sevdiği mesleği yapıp kimseyi mağdur etmemeli insanlar devlet hastanesine gitmekten bu insanlar yüzünden nefret etmemeli

Endoskopi e blok

Büşra

Ablam seker v3 tansiyon hastası olmasına rağmen saat 9.30 da giriş sağladık 11.05 kadar ablamın seker düşüklüğü olmasına rahatsızlanmasına rağmen asla ve asla. Almadılar. Bu nasıl ilgisizlik bu nasıl. İhmalkarlık benim. Ablam tip1 ve tansiyon hastası. Olmasına rağmen öncelik tanınmayıp bekletiliyor, çalışanların muhabbet yerine ilgilenmesini tavsiye ederiz

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Meram Tıp Fakültesi Kardiyoloji Orta Alan Sekreteri

25 Mayıs 2023 12:36

Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yaşanan Organizasyonsuzluk Ve Hakkaniyetsizlik

20 Haziran 2023 21:26