Dr. Mehmet İlteber Bahadır Uzun Süreli Tedavi Sonuçsuz Kaldı

Dr. Mehmet İlteber Bahadır Uzun Süreli Tedavi Sonuçsuz Kaldı
13 Eylül 2024 12:0643.204

2018'de kendisiyle tanıştım ve o zamanın parasıyla benden 7 bin TL para aldılar. 3 ay içinde hiçbir şey kalmayacak dediler. Düzenli olarak 2 yıl boyunca kontrollere gittim. Şu an sene 2024 ve hiçbir şey geçmedi. Arkadaşlar, paranızı boş yere çöpe atmayınız. Yanlışlıkla birkaç kişi iyileşmiş reklamı var. Çevremde kim varsa hiçbirisi düzelmedi.

İsmail
16 Eylül 2024 15:07

2018 ve 2024 yılları arası

19 Eylül 2024 14:17 (Şikayetten 6 gün sonra)

MERHABA Hastamız İsmail Furkan I. 18-04-2019 yılında kliniğimize gelmiştir ve vücutta yaygın püsoriatik lezyonlar mevcuttu. Tedavisi başlayan hastamız pandeminin yoğun olduğu bu yıl 28-06-2019 ve 28-09 2019 iki kez daha kontrollerine gelmiş ve devamında doktor ve hemşire takipleri yapılmıştır. Durumu normalleşen hasta 2019’dan bugüne 2024 yılına kadarda irtibatını sürdürmüştür. Her gün ortalama 20-30 hasta bakıyorum. Tedaviye başladığım her hastaya ‘’ tertemiz yapmadan ‘’ bırakmayacağımı söylüyorum. Her hasta ile kliniğimizde bizzat kendim ilgileniyorum. Her hastayı da tertemiz yapmadan bırakmıyorum. Yaklaşık 15 yıldır, yılda 1000'e yakın hastaya tedavi ve cilt bakımı uyguladım. Yanımda çalışan 8-10 sağlık personeli ile birlikte hastalara en iyi tedaviyi vermeye çalışıyoruz. En ufak detayları dahi gözden geçiriyoruz. Tedavi sonrası 2 yıl boyunca kontrollere devam etmelerini tavsiye ediyor, kontrollerini yapıyoruz. Tüm bunlara rağmen elbette bizim de iyileştiremediğimiz hastalar var. Ancak bu kadar kötü yorum ve hakaret kişilik haklarına saldırı ve ihlale girer. Bir hastayı iyileştirememiş olabiliriz, bu sadece hekim kaynaklı değildir. Bizce bir hastanın iyileşmemiş olmasının hiçbir nedeni yok. Çünkü bugüne kadar yüzlerce hastayı bizzat kendim iyileştirdim ve hasta mahremiyeti nedeniyle çok az bir kısmını yayınladım. İyileşmeme nedenleri arasında, şahsın uygulamaları hekim tavsiyesi dışında kullanım, daha önce kullandığı ilaçların etkileri vb. gibi pek çok sebepler olabilir. Hastamıza 3 ayda iyileşeceksiniz diye kesinlik arz eden bir vaat asla verilmemiştir. Lezyonların yani yaraların iyileşme süreçleri kalınlığına, çeşidine, büyüklüğüne ve bölgelerine göre değişmektedir. Yara iyileşmiş olsa da tedavi zaten bir yıl devam etmekte ve 1 yılda takipleri sürmektedir. Diyet tedavisi gene 1 yıl ve devamında sürmektedir. Taktir edersiniz Tıpta tüm dünyada sedef, egzama ve romatizma da vs. çözümü olmayan hastalıklar gurubu diye eğitim verilmekte ve baskılama üzerine ağırlıklı olarak kortizonlu bir tedavi maalesef uygulanmaktadır. Kliniğimiz olarak bu tedavilerden yararlanmamızın yanında geçirgen bağırsak sendromu tedavisi, bağırsak detoks tedavisi, bağırsak probiyotik tedavisi, probiyotikli diyet tedavisi ile yardımcı destek uygulamaları da yapılmaktadır. Aşağıda EKTE SUNDUĞUMUZ ve her hastaya verdiğimiz HASTA ONAY FORMU nu incelediğinizde göreceksiniz ki hastalarımıza tedavinin boyutları, işleyişini ve uygulamalarına dair bilgi verilmektedir. Sonuç olarak kliniğimiz bu hastamız ile ilgili olarak tüm hizmetleri vermiştir. Hasta odaklı yanlış kullanım ve tedavinin terk edilmesinin sorumluluğu hastaya aittir. Hizmetin devamı ve yeni muayene ücrete tabidir. Sırf bu nedenle algı oluşturarak gerçek dışı ithamlar ile kliniğimize gelecek ve şifa bulacak hastaların önünü kesmeyi arzu etmek, yanıltıcı cümleler kurmak asla doğru bir yaklaşım değildir. HASTA DİLEDİĞİ HER ZAMAN KLİNİĞİMİZE GELEBİLİR

İsmail
20 Eylül 2024 22:46

Ben size 7 bin tl para verdim bana yaralarınız gecene kadar asla sizden muayene ücreti almayicaginizi söylediniz. Ve kullandığım ürünlerin tarihi geçse bile değiştirme garantisi verdiniz ben sizi kaç defa aradım oradan oraya yonlerdiniz ben yinede sizin ürünlerinizi kullandım ve her şerefinde artış gösterdi geldim yanlış kullanmışsınız dediniz yine gittim Yine geldim yanlış kullanıyorsun dediniz ve yinede seneler geçsede ben bir kelime bile olumsuz bir şey yazmadım ve tekrardan muayene için size yazdığımda *** para istediniz siz şifa değil işi paraya dökmüşsünüz ben başkasının hastası değilim sizin hastanızım yaklaşımınız bu şekilde doğru mu? Bir insani nasıl yardımcı olurum diye düşüneceğinize WhatsApp konuşmalarını alıp bana karşı savunmaya geçmişsiniz çok profesyonel sadece şaşırıyorum gelmeyeceğim muayene bedava deseniz de hukuk sürecini de başlatacağım ben hayatımda böyle bir yaklaşıma maruz kalmadım

Yorumlar(9)

10 Haziran 21:11

Gittiğim ve olumlu sonuç aldığım Dr. ( Nöral Terapi: Prof. Dr. Turgay altınbilek )

17 Nisan 2025 19:04

Diğer hastalıklarda ki marifetlerini bilemem ama bildiğim tek şey, Romatoid artrit tedavisinde çok etkisizler. Hatta verdikleri tavsiyeler ağrıların artmasına sebep oldu. Neyse ki işinin erbabı olan bir yere gittim de ağrılardan kurtuldum. Reklamı gibi olmasın ama sorunu çözen Dr. Fenerbahçe semtinde.) Zaten parayı peşin topluca almalarından anlamalıydık. Kendi ürünlerini pazarladıkları bir yer. Ağrılar için bir yöntemleri yok. Tek amaçları peşin topluca ne alırsak. Hayal kırıklığı yaşamamanız için Romatoid artrit ağrısı için buraya uğramamanızı tavsiye ederim. Boşu boşuna hem maddi hem zaman israfı olur.

5 Mart 2025 16:53

Bende gidecektim bu doktora yorumleriniz ve aydınlatmanız için teşekkür ederim

Uzm. Dr. Bedrettin Oflaz Hakkında Şikayet

24 Mayıs 2024 00:1524.277

Sayın Bedrettin Oflaz sürekli laf kalabalığı peşinde, herkes gibi bende yanıltıldım. Tedavi için başvurup randevu aldım ...

4 Destek3 Yorum

6 Ağustos 2024 11:4363.132

Kendisini sosyal medyadan tanıdım. Çektiği videolarda bana güven verdi. Yıllardır dert edindiğim sivilce izlerimin geçec...

8 Destek10 Yorum