17 Mayıs 2023 14:19

Öncelikle iyi niyetle bir tedaviye başlandığından şüphem yok ancak 3 aydır yaşadığımız sıkıntıyı başkaları da yaşamasın diye bu uyarı yapmak benim görevim. Bütün süreç fotolarını da paylaştım. Kedimde Akhisar’a aile ziyaretine geldiğimde birden kulak hematomu oldu. Yani kulak deri içinde kan sıvısı doldu. Normalde artık gelişen tedavilerde 3 haftalık bir iğne tedavisi ile geçebilen bir sorun imiş. Ancak veteriner hanım daha önce hiç yapmadığı (hocalarıma danıştım dediği için anlıyorum bunu) kedime operasyon yaptı. Yapılan operasyon teknik olarak doğru ancak incecik kulak kepçesine o kadar sıkı bir dikiş atmış ki dikiş olan yerler kangren oldu. İstanbul’a döndüğümde olabilecek en iyi 3 klinik gördü ve hepsinin ortak sonucu veteriner kaynaklı olduğu idi. Geldiğimiz noktada kedim iyi çok şükür ama bir kulağı 2 parça, hala 3 aydır neredeyse boyunluk takıyor, her gün pansuman devam ediyor, 3 kere dikiş atıldı vs. Yaşadıklarımız gerçekten zor süreç idi, manevi olarak çok zorladı maddi olarak söylemiyorum bile.

Nazlı
Nazlı

Öncelikle konuya söyle gireyim benimde iki kızım var ( kopek ) büyük kızım iki defa kulak hemotom ameliyatı oldu farklı farklı yerlerde 3 uncuye yine oldu yine ameliyat olmaya hazırlanırken safure hanim iğne tedavisi önerdi ve geçti bizzat ne kadar hayvansever ve vicdanlı olduklarını bildiğim sizin bu yorumunuz bana hiç samimi gelmiyor

Emine sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2024 19:58