Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Hüseyin Öner Ortodonti Tedavi Memnuniyetsizlik

Dr. Hüseyin Öner Ortodonti Tedavi Memnuniyetsizlik
09 Eylül 2023 13:33

Aralık2019 da ortodonti tedavisi için Dr. Hüseyin öner bey'e gittim. Gitmez olaydım. Tedavim 18 ay içerisinde tedavinin biteceğini, üst dişlerimin sadece Kelebek denilen bir çarpıklık vardı. 2023 oldu ben artık tahammül kalmadığı için kavga ederek bıraktırmak zorunda kaldım. Dediği her şeyi harfi harfine yapmama rağmen tedavim çabuk bitsin diye, Tedavi unutması, her gittiğimde tedavi ilerlemediğini görüyorum, ayda 1 kere gidiyorsun ufak da olsa bir ilerleme olmalı olmadıysa tedavi değiştirmesi gerekir. Söylüyorum bir ay sonra bakarız gidiyorum yine aynı, Dişimin dönmediğini ben söylüyorum. Şu an dişlerim o kadar kötü ki tekrar ortodonti tedavisi girmem lazım girecek psikoloji bırakmadı bende, ne heveslerle başlamıştım. Verdiği hiçbir sözü tutmadı. Dişlerimi yamuk kesti düzeltmek için bir teklif etmedi. Ön cene ile alt cene arası açıklık kaldı. Eski dişlerimde böyle bir şey yoktu. Hasta psikoloji umurunda değil onun keyfi nasıl isterse o şekilde olmak zorunda. Cumartesi ölseniz kontrol muayenesi dışında bakmaz, çalıştığınız için izin alamadığınızı dile getiriyorsunuz. Umurunda değil. Kimseye tavsiye etmedim. Kesinlikle Hakkımı da helal etmiyorum. Benim hem zamanımı, hem psikolojimi hem paramı aldı. Sonuç başka bir doktor başka bir tedavi başladım.

Makrodent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Bekletilmek, Çözümsüzlük, Alaycılık

Koru Diş Kliniği (Bursa) Ortodonti Diş Teli

28 Mayıs 2024 16:02

Konyalp Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Doktor Çok Üslupsuz Kovmaktan Beter Etti

25 Ağustos 2023 18:09