Dr. Bilgehan Aydın Estetik Operasyon Sonrası Beklenen Sonuç Elde Edilemedi

27 Aralık 2023 05:36

Asya Hastanesi'nde Dr. Bilgehan Aydın'a rinoplasti, yani burun ameliyatı oldum ve burnumun şişliği indikten sonra ameliyatlı ve ameliyatsız hali arasında hiçbir fark ya da değişiklik olmadığını anladım. Dr. Aydın'a ve yardımcısı D****** Bey'e defalarca ulaşmaya çalıştım. Kontrol için randevu istediğimde 'Artık danışmanınız değilim, yollarımızı ayırdık.' şeklinde kısa cevaplar vererek telefonu kapattılar. Asya Hastanesi'ni defalarca aradım fakat ilgilenen olmadı. En son yaklaşık bir ay önce Asya Hastanesi'ne gittiğimde 'Dr. Aydın'a ulaşıp size bilgi vereceğiz, siz de ulaşmayı deneyin.' dediler. Numaramı bıraktım fakat arayan ya da soran olmadı. On gün önce Asya Hastanesi'nden bir arama aldım, 'Doktora ulaştık, asistanı E*** Bey size ulaşacak.' dediler ve konuyu kapattılar. Beklememe rağmen yine arayan ya da soran olmadı. Tekrar hastaneyi aradığımda yine cevap veren olmadı. Kısacası, hastanenin bana yapmış olduğu muameleyi özetleyeyim: 'Doktor bizim kendi doktorumuz değil, siz kendi çabalarınızla ulaşın.' demek istediler. Benim muhatabım doktor değil; Dr. Bilgehan Aydın'ı tanımam, etmem. Hastanede çalışan bir personelin önerisiyle kendisine ameliyat oldum. Bu yapılan saygısızlığı ve terbiyesizliği bana ve başkasına yapılmasını asla istemem. Bu konuda gerekli tüm yasal haklarımı kullanacağımı belirtmek isterim. Bizzat Asya Hastanesi'nden şikayetçiyim.

24 Ocak 2024 00:44 (Şikayetten 27 gün sonra)

Zubeyde sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Bilgehan Aydın Burun Estetiği Ameliyatı

07 Kasım 2023 02:02
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 16:08

Başarısız Rinoplasti Deneyimi Ve Hasta Memnuniyetsizliği

08 Aralık 2024 05:05
Başarısız Rinoplasti Deneyimi Ve Hasta Memnuniyetsizliği

Dr. Ömer Faik Sağun'un Saygısız Davranışı Ve Ameliyat Sürecindeki Güvensizlik

08 Haziran 2025 23:54
dr-omer-faik-sagunun-saygisiz-davranisi-ve-ameliyat-surecindeki-guvensizlik-1.pdf

Dr. Gürkan Kayabaşoğlu Burun Ameliyatı Sonrası Yaşanan Süreç

16 Ekim 2023 16:47