Selcen sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2024 17:23

10.12.2024 tarihi 22.15 te Yemeksepeti uygulaması üzerinden Domino's Pizzadan sipariş verdim.
Kavurmalı Ekmek Arası siparişimi yerken içinden kemik çıktı. Ve arka azı dişim kırıldı. Eşim hemen yemek sepetini aradı. Bizi direk şubeyle görüştürdüler. Telefon kayıtları mevcut. Telefona çıkan adam gayet lakayıt bir sesle bunun ikinci kez olduğunu ilkinde şefin fark ettiğini söyledi. Değiştirmişler ama bu görülmemiş dedi. Tedarikçimizi değiştirmemiz gerekiyor. Sanırım gibisinden gayet empati kurmayan bir ifadeyle cevap verdi. Ne bir özür ne bir çözüm. Çok sinirlenip avukatımı aradım, fişimi ve yemeği çektim videoya aldım. Domino's gibi tırnak içinde bir markanın bunu yapması yemek siparişi verirken içinde malzemeler ve hijyen konusunda titiz davranarak markaya yönelen insanları tedirgin etmez mi. Bunun 2. Kez olduğunu gülerek söyleyip ifade etmek nasıl bir müşteri hitabıdır. Yiyeceği çöpe attım. Markaya güvenim kalmadı. Gerekli yaptırımın uygulanmasını talep ediyorum

29 Aralık 2024 17:25 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın , Selcen O. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

29 Aralık 2024 18:53

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

Selcen
Selcen
18 Şubat 2025 02:50

Arandım fakat bedava pizza tanımladılar o kadar. Onu da yaşadığım acı tecrübeden dolayı almadım, sipariş etmedim! Gerekli yaptırım ve önlemler konusunda bilgilendirilmedim. Telefonumun kayıtlı olduğu hesapta başka biri çıktı. Hesabıma ulaşamadım. Domino's yurtdışıyla iletişime geçeceğim. Anladım ki Türkiye'deki hizmet kalitesi standartların çok altında.

Pelin sonuçtan çok memnun

27 Aralık 2024 10:44

01 Şubat 2024 14:54
Cemal sonuçtan çok memnun

25 Ekim 2023 01:07
"Kısa sürede iletişime geçildi teşekkür ediyorum."
Domino's Pizza İptal Olan Sipariş Ve Dikkatsizlik
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2024 10:36
Pizza Siparişinde Beklenmedik Tehlike