Sevginur sonuçtan hiç memnun değil

Online Diyetisyenlik Hizmeti Veren Diyetisyen Ezgi Sabancı'dan Şikayetçiyim

29 Kasım 2023 14:44

Online diyet paketi satın aldığım Diyetisyen Ezgi Sabancı'nın çalışma prensibi olmayan bir kişi olduğunu düşünüyorum. Danışanlarına ait bilgileri kayıt altına almadığını gözlemledim. Söylediklerine dair WhatsApp ekran görüntüsü talep ediyor. Ücretini ödediğim halde diyet paketine geç başlayacağım konusunda benden kanıt istiyor.

Oysaki bu bilgilerin kendi sistemlerinde kayıtlı olması gerektiğini düşünüyorum. Kısacası, çalışma prensibi ve iş ahlakı konusunda yetersiz bulduğum bir profesyoneldir. Ödediğim ücrete karşılık hizmet alamadığımı belirtmek isterim. Gerçekten üzücü bir durum.

Yorumlar (5)

Pelin
Pelin

Hanımefendi o kadar haklısınız ki. Ben bin beterini yaşadım resmen kilo veremedim 18.000 TL mi cebine attı. Banada 12 liste atmış üst üste... Kendisinin Google adresi bile yok ki yorum yapabilelim. Bu isin asla peşini bırakmayacağım tüm resmi mercilere başvuracağım. Haksiz kazanç elde etmemeyi birisinin kendisine göstermesi lazım!

Ezgi

Ve hanımefendinin sistemde sadece iki tane dekontu var 2 dekontunu da hizmetini almış sistemde başka ne konuşması var ne de dekontu var biz olmayan bir şeye ona ifade ediyoruz ve o olduğunu belirttiği için ondan dekontu ve konuşmayı istediğimiz de bunu bize ilet emiyor burada problem hanımefendinin zaten bunları iletmemesinden kaynaklanıyor ve bunun üstüne bizi engelleyip hakaret ediyor

Ezgi

Bu mesajların öncesi de var hanımefendi listelerini her Kaybettiğinde bize yazdığında ki normalde listeye verdiğimizde kaybedildiğinde bu kişiyi ilgilendiren bir sorundur yine de ona defalarca yardımcı olduk sonrasında asla sistemimizde olmayan paket alıp aylar sonra kullanma durumunu anlattığında böyle bir şey sistemde olmadığı için ondan kanıt istedik yine de yardımcı olmaya çalışırken bir anda engelleyip her yerden kötülemeye çalıştığı zaman bu hanımefendinin kişisel problemi oluyor çünkü karşısında ona yardımcı olmaya çalışan bir diyetisyen var

Ezgi

Binlerce danışanımın içinden sizi direk anlayıp bu yorumu yapabiliyorsam demek ki benim sistemimle ilgili şikayet eden çok fazla danışanım yok bu şekilde fazla beklentiye girip bir paket alıp aylar sonra kullanmayı siz kendiniz belirleyemezsiniz zaten hiçbir hizmet sektöründe de bu yoktur bir paket alıyorsanız onun tarihi konuşulur o tarihte de başlanılır bu da sisteme girilir siz ne sistemde varsınız ne de kayıtta varsınız bunun üzerine sizden ekran kaydı istediğimde bunu bana atmanız lazım zaten atamadıktan sonra da beni engelleyip buraya kötü yorum yazmanız sizin kendinizle ilgili bir problemdir ama hiç önemli değil meyve veren ağaç taşlanır sevgi nur hanım

Ezgi

Ben diyetisyen ezgi Sabancı direk ben yazmak istedim ne kadar olay olmuş emekleri böyle hiçe saymak insanların istediği yorumları yapması hanımefendiye defalarca yardım ettik listelerini kaybetti listelerini tekrardan ilettik yeri geldi aylar sonra tekrar gelip tekrar istedi yardımcı olmayacak çalıştık, benim sistemimde paketi alıp 4-5 ay sonra yapmak asla olmadı her storymde maksimum 1 ay içinde başlamalısınız dedim her zaman hanımefendi paketi alıp isteğiniz zaman başlatırım size dediniz diyor asla öyle bir konuşma yaşanmayacağı için ondan o zaman böyle bir konuşma varsa bunun kaydını atın lütfen dedim ve ekran görüntüsü istedim o da bunu bize atamadı aynı zamanda yardımcı olmak istediğimi belirttiğim halde hakaret Edip bizi engelledi bu noktada asla haksız değilim iletişime kapalı olan hakaret eden sizsiniz benim sayfama bakıp benim yorumlarıma bakıp insanlar doğru yönlendirebilir zaten.

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Diyetisyen Şeyma Atasoy'un İletişim Eksikliği Ve İlgisizliği

28 Eylül 2023 14:26
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Dyt. Derya Binici Online Diyet Takip Sorunu

25 Mart 2024 17:24
Oya sonuçtan hiç memnun değil

Dyt. Ecem Öğümsöğütlü Almadığım Hizmet Ve Hoş Olmayan Bir Davranış Şekli...

30 Ocak 2024 00:02