Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Divanse Ev Mobilyaları Defolu Mal Yollandı

17 Ekim 2023 09:23

Divanse mobilyadan Satin aldığımız koltuk defolu olarak geldi ve hiçbir çözüm sunulmadı. Büze ürünün değişeceği söylendi. Yaklaşık bir buçuk ay geçtikten sonra bir eleman yollandı bu elemanda ben bu koltuğu buradan çıkaramam dedi. Şirket çözüm bulsun dedi ve gitti şirket sonradan üründe herhangi bir kusur yoktur deyip olayı kapattı. Böylesine büyük bir şirketin böyle küçük islerde bile bahane bulması yakışıksız oldu. Mağduriyetimizin giderilmesini ısıtıyoruz

18 Kasım 2023 22:20

Yaklaşık 7 ay önce İnegöl divanse showroomda bir koltuk takimi aldık 2 adet üçlü iki adet berjer seklinde ikisi kahverengi ikisi gri seklinde bir ay sonra koltuklar geldi beğendiğimiz kumaşlar değildi gelen koltuklarda defoluydu geri dönüş yaptığımızda gelip değişeceklerini söylediler yaklaşık iki ay sonra geldiler bu seferde usta olacak şahıs ben bunu buradan çıkaramam fabrika hamal getirsin deyip çıkıp gitti bir daha iletişime geçtiğimizde bu hafta gelip alacağız deyip 2 ay sonra geldiler bu seferde gri koltuğun yerine kahverengi koltuk getirdiler bu sefer elimizde 3 kahverengi 1 gri koltuk kaldı ve biz geri bildirim yaptığımızda bize dalga geçer gibi tekli berjerde kahve yapalım koltuklar kahverengi olsun dediler  isin özü çok mağduruz divanse pişmanlıkmış onu anladık

17 Ekim 2023 09:59

Herkese teşekkürler

03 Ocak 2025 17:12
Yonca sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2025 11:26

Divanse Ev Mobilyaları Koltuk Kalitesizliği Ve İlgisizlik

25 Ocak 2025 01:22
Ayşen sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2024 18:23

29 Haziran 2023 00:34