Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Discord Kullanmaya Yaşım Yetse De Yaştan Dolayı Hesabımı Kapattı

14 Temmuz 2024 19:53

Discord'da bir sunucuda 13 yaşımdan büyük olmama rağmen şakasına 12 yaşından küçük olduğumu belirttim ve ardından mesajı sildim. Yaklaşık birkaç saat sonra Gmail'ime hesabınız yaştan dolayı kapandığı bildirimi geldi. Biraz fazla Ticket açtım ama çözüldü diye işaretlenip geri dönüş yapılmıyor. Uzun süredir Discord'u kullanıyorum ve Nitro abonesiyim. Bu olaydan önce hesabımın durumu da çok iyiydi. Gerekenin yapılmasını talep ediyorum.

profile profile profile
15 Temmuz 2024 13:42

Ticketıma geri dönüş yapılacağına dair bir mail aldım cevabı bekliyorum.

19 Temmuz 2024 19:42

4 gün önce geri dönüş yapacağız dedikleri ticketı da çözüldü olarak işaretlemişler teşekkürler discord 🙏

25 Temmuz 2024 20:14

9-10 gün bekletip aynı cevapları veriyorlar Discord moduna mail attım sağ olsunlar çok yardımcı olarak yaş güncellemem için Ticket açmam gerektiğini söylediler bugün başka bir ticketıma da daha bilgilendirici bir cevap verdiler teşekkürler Discord hesabımı alamayacağıma ilgili bir mail atsalar daha yardımcı olurlardı 🙏🏻

26 Temmuz 2024 04:59

Hesap açıldı uğraşlarım için kendime teşekkür ederim

Yorumlar (86)

Miusa

Ceren selam hala şikayet varda aktifsen bana dönüş sağlayabilir misin aynı problemi tam şu an yaşıyorum.

Miusa

Kimliğimi attığım gibi doğrulamışlardı gerek kalmadı teşekkürleeer

Ceren

Merhabalar biraz geç olmuş kusura bakmayın fazla Ticket açmayın tek iletim kuracağınız yer support ile Ticket oluşturmak 1 Ticket yeterli olacaktır fazla Ticket açmak spam olarak işaretlenmenize sebep olacaktır ve dönüş yapmayacaklardır eksik bir veri attıysanız aynı Ticket içerisinde yanıt vererek istedikleri bilgileri ekleyin yüzünüz gözükür şekilde bir a4 kağıdına büyük olarak kullanıcı adınızı ve üstüne de kimliğinizi koyun mümkün olduğunca bir şey kapatmamaya çalışın zaten botlar ilgileniyor yoksa güvenilir değil diye kabul etmeyebilirler arka kamera ile çekebilirsiniz kimliğinizde fotoğrafınızın olması şart kısa bir şekilde durumunuzu belirtip fotoğrafı ekleyin yeterli olacaktır bir forumda bir kullanıcı Amerika içerisinde California ya da yakın yerlerde VPN açınca daha kısa sürede dönüş olacağını söylemişti deneyebilirsiniz haftasonları ve Noel paskalya gibi tatillerde Ticket'Lara dönüş yapmıyorlar bilginize

Berkay

Şu an ben en eski bilete mail attım

Hf Lyrixen

Evet fotoya baktığımda uzaktan çekilmişti tekrar çektim tek elimde tutup daha net duruyor hadi bakalım da 1 ay sonra cevap verdiler 2 hafta sonra falan geri dönüş yapmaları uzun sürmez mi

Berkay

Bilet açtıktan 2 hafta sonra belki dönerler lütfen açık ve net şekilde yollayın sonra insanlar uzun zaman beklemekten şikayet ediyorlar, ben fazla bilet açtığım için gereğinden fazla bekledim 11 ağustosta açtığım 6. Biletime (açık durumda) 27 ağustosta hesabım açılarak dönüş yapıldı

Hf Lyrixen

Berkay bana bir cevap geldi 5 saat önce Bizimle iletişime geçtiğin için teşekkür ederiz. Görünüşe göre Discord'u kullanacak yaşta olduğunu doğrulamak için istediğimiz bazı bilgiler eksik. Yine attım ne zaman dönerler

Oo kardeşim hayırlı olsun artık darısı başıma 28. Güne girdim bende :d

Berkay

23. Günde geri dönüş sağlandı ve hesabımın kilidi açıldı!

Hf Lyrixen

Aga bekleyeceksin Yapacak bir şey yok ben 2023 4 Haziran da aynı hesaptan yaş banı yemiştim ayın 7sinde açılmıştı aynı hesaptan 31 Temmuz 2024de tekrar yedim d: hesabım owo açısından çok değerli top 1'k da hem hb hem de owo açısından ve daha bir ton şey var akışına bırakıyorum etiket açık kalacağı sürede de hesabın kapatılacağını falanda düşünmüyorum illa bakılacak 27. Gün şu an kim bilir belki 40. Günde bakarlar

Berkay

Bekleyeceksin, biz de haftalardır bekliyoruz yapacak bir şey yok

Melih

2 tane Ticket açmıştım ikisi de çözüldü olarak işaretlenmiş, mailden fotoğrafınız net değil daha iyisini gönderin ve cevabınızı buradan atın dendi. Bende fotoğrafı yeniledim ve destek mailine yanıt olarak attım. Ama hâlâ ortada bir şey yok ne yapmam gerekiyor

Gün 26, açılırsa haber vereceğim

Berkay

Herhangi bir açık bilet varsa kuyruktasındır, fazla bilet açma işi hızlandırmaz ve anlamsız gecikmelere sebep olursun

Melih

Arkadaşlar mail yanıtıma hâlâ dönülmedi açtığım Ticketlar çözüldü olarak güncellenmiş ama hâlâ ortada bir şey yok

Gün 24.

Ben net kanıt attığımdan beri 16 gündür bekliyorum

1 ay beklersin kanka geçmiş olsun

Melih

Benim 2 tane aktif ticketim vardı ikisine de çözüldü yazıp, mailden fotoğrafın net olmadığını söylediler. Daha net çekip maile yanıt attım hâlâ bekliyorum 3 gün oldu

Berkay

Bende böyle şey yok maalesef, mesaj atar gibi yorum yapıyoruz Ayrıca xd

Ceren

Discord moderatör academy yazarsanız çıkar direkt

Berkay

Bende çıkmadı ya da anlamadım

Ceren

Discord support hesabı açınca Gmail'e mesaj olarak diğer siteleri de geliyor oraya yazdım verdikleri tek cevap yaş itirazları ve taleplerinden istenilen şeyleri yerine getirip beklemeniz ama yazacaksanız da "discord moderatör academy" diye hatırlıyorum yine aynı mantıkla Ticket açıp cevap bekliyorsunuz

Berkay

Ceren dc modun mailine nasıl ulaştınız?

Gün 21

Açık, kardeşim.

Açık mı Ticket hâlâ

Berkay

10 gün daha beklerim diye tahmin ediyorum eski çözüldü durumu olan biletlere bakıyorlar, kapanmış bilete bakmanın anlamı da yok ki

Berkay

Cevap alsam hesabım sizin olsun kdidkdşdkidlf (! )

Hâlâ mı cevap alamadınız

2 bilet açık şu an birini muhtemelen kapatırlar

Ticket açık mı hâlâ

Berkay

Ay sonuna kadar bakarlar belki dkfjdpsfa

Dönerler 🙏🏻

Tek eksik geri dönüş :]

Ceren

Bugün yanıt verdiğiniz ticketa kimlik ve selfie ve discord nickini de eklemişseniz açarlar hesabı

Berkay

Bilgi derken kimlik ve fotoyu diyorlar ama insan nereden bilsin bir daha dönmeyeceklerini

Ceren

İstedikleri bilgileri yanıt olarak tekrar atsaydınız keşke

Bazı bilgiler eksik

3-4 bilet için ne cevap verdiler

3-4 bilet varken de bakılmıştı, bence tembelliklerinden bakmıyorlar

Ceren

Merak etmeyin dönerler illa artık 🙏🏻

Ceren

Sizinkine fazla tickettan dolayı bakmamışlar bunun dışında da bakmazlarsa bilemiyorum artık

3. Günün yanıtından beri bakılmaz mı ya? Ayıp gerçekten ayıp

Berkay

Bakmıyorlar ki 16 gün oldu ama artık yeter epic rpgdeki horse eventini bunlar yüzünden kaçırdım

Ceren

Evet istedikleri şeyleri sağlamışsanız gün içerisinde dönerler

Berkay

Ha siz açık olanı diyorsunuz TM

15 günü geçti

7 gün önceki ticketiniz hariç geri kalanına cevap alamazsınız

Melih

Benimde aynı nedenden dolayı neredeyse 3 gün önce hesabım kapatıldı. Mailimdeki itiraz linkine girdim gerekenleri yaptım ama hâlâ geri dönüş yok ne yapabilirim?

2 tane aktif ticketımda çözüldü olarak güncellenmiş

Melih

Ceren hanım e-postama bu yanıt gönderilmiş. Ben fotoğrafımı tekrardan Ticket olarak mı atmam gerekiyor yoksa bu e-posta ya yanıt olarak mı atmam gerekiyor

Hf Lyrixen

Bugün aksam 20. Güne gireceğim artık hayırlısı, daha önceden 2023 de yaş banı yediğimde açtırmıştım aynı hesaptan 2. Defa yaş banı yiyorum 20 gün oldu

Berkay

Açık olan bilette yanıt yok şu an

Berkay

Acaba yanıt atılan bilete mi yoksa en eski biletime mi kafam karıştı kusura bakmayın şu an tek açık biletim var en net kanıtım orada günlerdir bakmıyorlar

Ceren

Ticketların çözüldü diye işaretlendiyse geri dönüş olmaz onun yerine en eski ticketına kısa bir yanıt atıp istedikleri fotoğrafı at tekrardan o ticketin açılır 4-5 saat içinde geri dönüş sağlarlar daha da Ticket oluşturma geri dönüş sağlanana kadar herhangi bir şey yapma

Berkay

Fazla bilet açtım diye geri dönüş sağlanmayacak mı

Berkay

Fazla Ticket açtım artık dönüş sağlanmayacak mı?

Ceren

Ayrıca ara ara ticketlarınızı kontrol edin attığınız 2 ticketında discord botunun cevap vermesine kadar kapanmaması gerekiyor çözülmüş olarak işaretlenmiş ve cevap gelmediyse daha cevap atmayacaklardır çözülmüş ama cevap gelmediyse tekrardan en eski ve istedikleri şeyler sağlanmış bir ticketa kısa bir yanıt ve fotoğrafı atınca Ticket tekrardan açılıyor ve 4-5 saat içerisinde geri dönüş sağlıyorlar 🙏🏻

Ceren

Bir forumda okumuştum California'ya VPN açıp öyle itiraz ticketı oluşturunca daha hızlı geri dönüş sağlıyorlarmış diye hiç denemedim bundan dolayı hesabı kapanan biri varsa ve hiç Ticket açmamışsa yardımcı olabilir belki ve ayrıca hesap 30 günde kapanmıyor yan hesabım aynı durumdan şikayet edildi main hesabım için çektiğim fotoğrafı yanlışlıkla o hesabın itirazı içinde atmışım tekrardan fotoğraf çeker misiniz diye geri dönüş sağladılar ben de kullanmadığım için uğraşmadım 34. Gün hesap kapanmadı hâlâ

Ceren

Evet melih bey ortalama 7 güne dönerler diye düşünüyorum çok fazla Ticket açınca itirazların hepsi kapanıyor ve spama alınıyor geri dönüş sağlanmıyor daha

Melih

5 gün önce ve 2 gün önce Ticket açtım hâlâ yanıt yok, tek yapmam gereken şey beklemek mi?

Çok yavaşlar ya 15 gündür bekliyorum ben de

Ceren

Lyrixen sorununuzu anlatırsanız yardımcı olurum 🙏🏻

18. Gündeyim şu an hala bekliyorum

Ceren

Ortalama 14 günde cevap veriyorlar daha fazla Ticket açmayın spama düşümemesi için ve itiraz ticketınızın cevap verilene kadar açık kalması gerekiyor ara ara kontrol edin kimliğinizde vesikalıkta varsa kesin açılır

Melih

Ceren hanım yardımcı olabilir misiniz?

Hf Lyrixen

Ceren hanım bana instagramınızı verip yardımcı olur musunuz size danışacaklarım varda bu konu hakkında

Buyurun 🙏🏻

Cihan

Ceren hanım galiba benimde ticketlarım spama düştü çünkü 3 gündür cevap verilmiyor, Instagram üzerinden konuşabilirmiyiz hızlı sohbet için? Ya da başka bir yerden

Hf Lyrixen

Cihan bey hesabınız açıldı mı?

Serkan

Bana da yardımcı olur musunuz lütfen

Hesabım açık mesaj atabilirsiniz

Cihan

Instagram hesabım cihan_ozgr teşekkür ederim

Ceren

Yeni discord hesabınız varsa onu da verebilirsiniz

Instagram verirseniz yardımcı olurum

Cihan

Ceren hanım ne yaptınız da açıldı hesabınız yazar mısınız lütfen

Cihan

Ceren hanım bana da yardımcı olur musunuz, kimlere yazdınız, ne yaptınız da hesabınınız açıldı, benimde geçen pazartesi günü hesabım kısıtlandı, gerekli fotoğrafları selfie şeklinde elimde kimliğim ve discord ismim yazılı şekilde atıyorum bir şey yazmıyorlar ne yaptınız konuşabilirmiyiz

Herhangi bir sosyal medya platformu da olur Facebook Twitter gibi

Saat 19 da Instagram açılacak diyorlar, açılırsa yazışırız

Ceren

Instagram'a giremiyorum ancak açtığınız yeni bir discord hesabınız varsa yardımcı olurum

Cihan

Ceren hanım sürekli eksik bilgi diyorlar, benimde hesabım kısıtlanalı 13 gün falan oluyor kimliğimi ve discord ismim yazılı bir kağıt tutmama rağmen eksik bilgi diyorlar ne yapayım bir de hızlı iletişim için instagramınızı alabilir miyim, mesela benim şikayetlerimde belki spama düşmüştür ama nasıl anliyacağım?

Cihan

Evet ama bende kimliğimi ve discord ismim ve idmin yazılı olduğu bir fotoğrafı selfie şeklinde gönderiyorum ama sürekli olarak bazı bilgiler eksik deniyor, ayrıca konuyu daha hızlı konuşmak için instagramınızı isteyebilirmiyim?

Ceren

Merhabalar ben hesabımı 12. Günde aldım size dediklerini yaptıysanız ortalama 2 haftada dönüyorlar. Benim ticketlarım spama düşmüştü ( 14 Ticket) alakasız bir Ticket için cevap vermişlerdi oraya aynı şeyi attım ticketim bot tarafından kapatıldı "Help & Support" kısmından yaşımı güncelle dedim ona da cevap alamadım 11. Günde 7 gün önce otomatik kapatılan bir ticketa onların mailden gönderdikleri itirazlar kısmından açtığım ticketa bakabilir misiniz yazdım ve 5 saat sonra cevap aldım hesabımın açıldığıyla ilgili genelde soru ticketlarına erken dönseler bile itiraz ticketlarına geç dönüyorlar kapanmış olan bir Ticket varsa ( cevap verilmeyen) tekrardan ona cevap verin ve fotoğrafı atın 5-6 saate cevap vereceklerdir

Doğukan

Bende 4 gün önce aynı sorunu yaşadım ve destek açtım acaba yardımcı oldular mı?

Ceren

2 gün oldu 7. Ticketımı açalı son ticketim şu an hâlâ açık gözüküyor ve bottan en yakın bir zamanda geri dönüş yapılacağıyla ilgili bir mail aldım adminlerin dönmesini bekliyorum şu an

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
09 Eylül 2023 15:34