Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 19:40

Discord kullanırken bir ara şaka amaçlı yaşımın küçük olduğunu söylemiştim. Discord da bunu yanlış anlamış olacak ki hesabımı askıya aldı. Ben de yaş doğrulaması için mail attım ama en son yaşınız yetmiyor deyip maillerime cevap vermemeye başladı. Kimliğimde yaşımın 15 olduğunun kanıtı olmasına rağmen hesabımı bana geri vermiyorlar.

26 Ağustos 2024 13:56

Discord kullanırken bir ara şakasına yaşımın kendi yaşımdan daha küçük olduğunu yazmıştım. Discord bunu görüp hesabımı askıya aldı. Yaşımı güncellemek için fotoğraflı kanıt istedi ve bende mail yoluyla fotoğrafı attım ama discord hala hesabımı bana geri vermedi.

Hf Lyrixen
Hf Lyrixen

Sanırım dostum Türkiye için discord yaş kullanım sınırı 15+ ben 04.06.2023'te discorddan yaş üzerinden ban yedim 07.06.2023'te de açtırdım hesabı 31.07.2024'de de discord üzerinden tekrar yaş banı yedim (aynı hesaptan 2 kez yaş banı yedim) 28 gündür de bekliyorum neden '15+' olduğuna gelirsek ben 16 Ocak 2008'liyim senin yaşına baktım sen şu an 13 Aralık 2009'lusun yani daha 14 yaşında gözüküyorsun bu yüzden açılmamış olabilir. İlk ban yediğimde 15+ olduğumdan dolayı açıldı benim hesabımda o görüşteyim şu an 16+'yım 28 gündür bekliyorum bilet sıram 47.5'mde 7 ağustosta 47.2mde olduklarına göre bana az kaldığını düşünüyorum elbet sıra gelecektir bana da inşallah

Eyüp

O zaman hesabım aralıkta açılacak neyse bekleyeceğiz artık sana da teşekkür ederim yardımın için sağolasın

Discord Hesabım Askıya Alındı

Hasan
09 Mart 2024 15:44

Melike
20 Temmuz 2023 13:16
Discord Hesabım Devre Dışı Bırakıldı
Danyal sonuçtan hiç memnun değil

Danyal
15 Temmuz 2024 13:27