Caner
24 Aralık 2024 01:381.985

2 Aralık 2024 tarihinde üniversiteye giderken 3 kişi önümü kesip Digital Lesson hakkında bilgilendirdiler. 14 günlük deneme süresi var, dilediğin zaman arayıp iptal edebilirsin dediler. Ben de kabul edip bilgilerimi verip imza attım. 10 dakika sonra Şikayetvar'a baktığımda bu konuyla ilgili mağdur olanları gördüm. Tekrardan yanlarına gidip iptal ettirmek istediğimi söyledim fakat iptali onların sağlamadığını, yarın erken saatlerde ararsam iptal edeceklerini söylediler. Ben de dediği gibi yapıp 3 Aralık 2024 tarihinde saat 9.43'te arayıp iptal ettirmek istediğimi söyledim, onlar da iptal başvurunuzu aldıklarını, cayma süresi dolduktan sonra sizinle iletişime geçip iptali gerçekleştireceklerini söylediler fakat hâlâ geri dönüş sağlamadılar. Bugün aynı durumda olan 2 arkadaşı aradılar, onlar da iptal ettirmelerine rağmen parayı ödemeleri gerektiğini söylediler. Yarın erken saatlerde arayıp konuşacağım, bundan sonra gerçekleşen her şeyden Digital Lesson sorumludur.

Yorumlar(14)

İskender
İskender
11 Haziran 16:46

Faks çekmek gerekiyormuş, sözlü iptali de kabul etmiyorlar. Bu devirde faks mı kaldı yahu! Eskiden bunu Digiturk yapardı. Sonra icra geliyor ve ödemeniz gerekiyor. Biz 30 bin küsur ödemek zorunda kaldık çocuğumun davası olmasın diye uzatmadık. Genelde eğitim kurumlarına yakın yerlere tuzak kuruyorlar.

Alihan
Alihan
4 Ocak 2025 16:03

Caner bey sonuç nedir bende mağdurum ama ben 2 aydır paralarını ödemedim sonraki ay ödeyeceğim deyip geçiştirdim şu an da bu işlemi nasıl iptal ettirebilirim

Ahmet
Ahmet
31 Aralık 2024 00:34

Gizem olay Dokuz Eylül Üniversitesinde mi gerçekleşti. Gerçekleştiyse [email protected] mesaj atabilir misin?

28 Aralık 2024 16:22

Şu an daha hakkım bulunuyor ve ilk ödeme tarihi 15.01.2025 olarak gözüküyor.

28 Aralık 2024 16:21

Bir yorumda gördüm noterden ihtarname çıkartıp cayma onaylanmış ama 1000 TL ödemiş

28 Aralık 2024 16:05

Ön sayfadaki numarayı aradım lakin sürekli şarkı çalıyor ve operatöre bağlanmıyor arka sayfadaki 360 la biten numarayı aradığımdaysa direkt arama düşüyor. Henüz bir ücret ödemedim şu an ne yapmam gerekli? İnternetten baktığımda telefon yolunun yeterli olmadığı faks vb. Yolla Elle tutulur bir belgenin olması gerektiği bilgisine ulaştım.

28 Aralık 2024 16:03

Bende 27/12/2024 tarihinde aynı olayla karşılaştım öğrenci olduğunu söyledi bu yüzden vicdan yapıp imzaladım. Zaten hali hazırda bir kursa gidiyorum. Daha sonrasında internette bir çok benzer durumla karşılaştım. İnternetten üyelik oluşturup deneyip beğenmezsem iptal edebileceğim söylendi. Ben herhangi bir üyelik oluşturmadım ve 14 gün cayma hakkım dolmadı. Mail veya telefon yoluyla işlemi aktifleştirmedim ama büyük ihtimal beni de 15. Gün arayıp para ödememi isteyeceklerdir. Ve bana verilen kağıtta aynı sizinki gibiydi sadece sol üst köşede english school yazıyor. Ödenmesi geren miktar, adrese kadar birebir aynı

Yanıltıcı İptal Süreci Ve Yanlış Bilgilendirme

Nihat
11 Aralık 2024 18:572.128

19.11.2024 tarihinde okul çıkışı arkadaşımla durdurulduk. Bize digital lesson adı ile online eğitim hizmeti verdiklerini...

3 Destek10 Yorum

Digital Lesson Sözleşmesi İptali Ve Müşteri Hizmetleri Sorunları

Melike
26 Kasım 2024 13:212.333

Üniversite çıkışında yanımıza iki kişi geldi. Biri erkek, biri kadın, bize digital lesson hakkında bilgi verdiler. Daha ...

2 Destek9 Yorum

Elite Pluss Yanıltması Çözüm İstiyorum

Kübra
2 Ocak 2024 17:454.031

13 Kasım 2023'te kampüste iki arkadaşımla otururken yanımıza gelip bu platformdan bahsettiler. 14 gün içinde kesinlikle ...

3 Yorum