Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Deva İlaç Dodex B12 İğnesi Bütün Yan Etkileri Yaşıyorum

09 Haziran 2023 15:09

Nefes darlığı, halsizlik, yüksek ateş, burun akıntısı prospektüste yazan ne kadar yan etki varsa hepsini yaşıyorum, bir tane yarar göreceğiz diye kırk tane sorunla karşı karşıyayım ne yapalım bakanlığa filan mi şikayet edelim ölüyorum ya aksi gibi 8 tane iğneden sonra yan etki olduğunu fark ettim bronşit hastasıyım nefes darlığını ondan zannettim.

profile profile profile

Yorumlar (11)

Ramazan

2019 yılı b 12 iğne vuruldum ilk iğneler sonra haftalık sonra aylık derken beni Ağustos ayı bir terleme ne oldu bana dedim çay mi çok içtim gibi düşündüm ve o tarihten beri aşırı terleme 6 sene oldu halen terleme yaşıyorum yatak ter olunca o bölge nemli ıslak oluyor ve vücut da etkileniyor ağrı lar başlıyor 2019 öncesi yaşamım iyi idi defalarca doktora gittim şeker testler yapıldı normal dendi son ev doktoruma anlattım çok kişiye vurduk iğneden hiç şikayet yok dedi bir markete gitsem gelsem 20--30 dakika eve gelince külot a kadar her şeyimi değiştiriyorum yoksa o terden ıslanmış giyişi ler hasta eder ıslak külot atlet giyersen nasıl olur öyle aynı olayı yaşayanlar var mı?

Kübra
Kübra

Ayyy yorumları okudum bana da gün aşırı verildi daha sonra hafta bir sonra ayda bir şeklinde şu an kullanmasam mı diye korktum açıkçası

Sabit
Sabit

B12 vitamininin dodex te olduğu formda olmaması gerekiyormuş.

Melisa
Melisa

Dodex iğne Ben de kullandım karın ağrısı ve mide bulantı yaptı bu durum yaşayan var mı acaba

Cihat
Cihat

Benimde babam dodex ampul den sonra dengesini kaybedip evde yere düşmüş kardeşim acile yetiştirmiş, tansiyonu 16 7 çıkmış. İçine ne koyuyorsanız dilerim daha beteri başınıza gelir Deva İlaç

Büşra

Merhaba Arslan bey sizin şikayetiniz geçti mi

Büşra

Çarpıntınız geçti mi acaba? Yeni giriyorum bu sayfaya bayağı olmuş yorum yazalı ama bende o iğneden oldum gece kötü oldum

Meral
Meral

Bende dodex B12 iğnesi oldum kalp çarpıntısı nedir bilmezdi kullandığıma pişman etti beni daha önce daha iyiydim hala çarpıntım geçmedi. Hemen hemen bütün yan etkilerini yaşadım. Bana hiç iyi gelmedi. Şu yorumları okusam asla kullanmazdım.

Büşra

Merhaba Meral hanım şikayetiniz geçti mi

Arslan
Arslan

Bende 3 üncü iğneyi oldum. Kalp çarpıntım var. Merak ettim sizin çarpıntınız ne kadar sürdü, bugün acile gittim EKG çekindim kan tahlili yapıldım bir şeyin yok deyip yolladılar.

Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Biontech Beni Bitirdi! Hastalıklar Arttı!

17 Eylül 2024 17:49

26 Ekim 2024 00:22
Semra sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 12:33