Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 00:42

Prize takılarak kullanılan Detan tablet duvarımızda tavana kadar priz hizasında mavi renkte bir leke oluşturdu. Ayrıca prize takılı olması gereken makine benzeri cihazda kararma ve yüksek ısı oluştu. Yangın tehlikesine karşı korkup kullanmayı bıraktık.

19 Temmuz 2023 09:03 (Şikayetten 8 saat sonra)
19 Temmuz 2023 09:30

İrtibata geçip sorunu çözüme ulaştırmanız için sizden haber bekliyorum. Teşekkür ederim

19 Temmuz 2023 09:59
01 Eylül 2023 10:19

Şikayetim ile alakalı tarafımla irtibata geçildi elimdeki ürün kargo ile istendi yeni ikame ürün tarafıma gönderileceği bilgisi verildi ama ürünü kargolamamın üzerinden yaklaşık 45 gün geçmesine rağmen tarafıma ürünüm iletilmedi telefonla görüşmelerimiz neticesinde stoklarda bulunması gerektiği gelince gönderileceği söylendi bence sorunlar daha hızlı çözüme kavuşturulmalı yaz bitti umarım önümüzdeki yaza yetişir.

12 Eylül 2023 17:03

Davut