16 Ağustos 2023 15:597.168

Dermosipariş firmasının internet sitesi üzerinden bir ürün aldım. Ürün elime faturasız bir şekilde ulaştı ve gerekli yerlerden barkod sorgulaması yaptığımda bu ürünün kayıtlı olmadığını gördüm.

Aldığım ürün solgar brewers yeast with vitamin b12. Ürünün üretici firmasını aradığımda da bu konu hakkında bilgi veremeyeceğini ve orijinalliği şüpheli olabileceğini söyledi. Satıcıdan bana kayıt bilgisini ulaştırmasını istediğimde bunu yapamıyor.

Ben de bu ürünü gerekli yerlere şikayet ettikten sonra iade işlemini başlatacağım.

16 Ağustos 2023 21:17 (Şikayetten 5 saat sonra)
Eki aç

Merhaba, Öncelikle faturanızın sipariş tarihinden 2 gün sonra kesilerek kayıtlı olan e-posta adresinize gönderildiğini belirtmek isteriz. Faturasız satış yapmamaktayız. İnternet siteleri üzerinden yaptığınız sorgulamalar gerçeği yansıtmamaktadır. Barkod numarası üzerine doğru veri tabanı bulunmayan internet siteleri yanlış bilgi vererek ürünün orijinal olmadığını "yanlış bilgi" olarak size gösterir. Zaten doğru bilgi sağlıyor olsaydı bu tür siteler Solgar firmasını aradığınızda "Şu şekilde doğrulama yapabilirsiniz," diye size bilgi verebilirlerdi. Dermosipariş olarak 2017 yılından beri hizmet veriyor olup, bugüne kadar hiçbir sahte ürünü stoklarımıza katmadık ve katmayacağız. Tarım bakanlığı tarafından sunulan takviye edici gıda satış belgelerimiz bulunuyor. Aksi bir durum olsaydı bugüne kadar satış gerçekleştiremiyor olurduk. Solgar firmasının kendi ağzından "bilgi veremeyeceklerini" söylemektesiniz, Solgar firmasından alamadığınız bilgiyi müşteri hizmetlerimize kaba davranışlarda bulunarak yanlış üslup ile istemektesiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Esra
16 Ağustos 2023 21:48

O zaman siz kanıt gösterin ürünün sahte olmadığına dair?

Esra
16 Ağustos 2023 22:15

Ayrıca herhangi bir internet sitesinden değil sağlık -tarım bakanlığımın kendi sitelerinden sorgulattığımda çıkmıyor ürün. Pardon da orada kayıtlı değilse nerede kayıtlı bu ürün?