Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Kadıköy Derma Queen Güzellik Salonu Bilgim Dışında Sözleşme İmzalatmış

Kadıköy Derma Queen Güzellik Salonu Bilgim Dışında Sözleşme İmzalatmış
07 Aralık 2023 22:57

İstanbul Kadıköy derma queen güzellik salonu bana sadece bilgilerimi aldığını söyleyerek imza attırıp 50 lira aldılar. Ben gelmeyeceğimi zaten paramın olmadığını, sözleşme yaptırmamalarını söyledim. Onlarda hayır sözleşme değil dediler. Ondan sonra da ne aradılar ne sordular. Ta ki 1 sene sonra taksitlerinizi ödeyin, yoksa yasal işlem başlatacağız diye mesaj gelene kadar. Hiçbir hizmet almadım. Bana sözleşme değil diyerek sözleşme imzalatmışlar. Bunu nasıl neye dayanarak kime güvenerek yapabiliyorlar anlamıyorum. Öğrenciyim. Ayrıca Gaziantepliyim, deprem mağduruyum. Birçok yakınım vefat etti, depremde çoğu şeyimizi kaybettik. Ona rağmen böyle bir mesaj atıp para istemeleri insanlık dışı.

08 Aralık 2023 17:52

Kadıköy derma queen güzellik merkezi beni arayarak iptal bedelini ödemem gerektiğini aksi takdirde icraya vereceklerini söylediler. İptal bedelini sorduğumda ise 500 lira olarak belirttiler. Neye göre 500 lira diyorsunuz diye sordum. Sözleşmede alınan paketin %20 si yazıyor. Alınan paket 1250 lira %20 si ise 250 lira yapıyor. 500 liraya itiraz ettim. Ve sonra sanki benimle alay eder gibi yanlışlıkla 500 demişiz 250 lira iptal bedeliniz diye mesaj atmışlar. Bu gibi yerleri denetleyen bakanlıklar belediyeler hiçbir şekilde denetlemediğini ve buna açık açık göz yumduğunu fark ettim. Hiçbir hizmet vermeden ve kafasına göre insanlardan para isteyebiliyorlar. Buradan bakanlıklara ve özellikle İstanbul Belediyesi ve İstanbul başsavcılığına sesleniyorum. Ne olur artık insanları mağdur eden bu gibi yerlere fırsat vermeyin.

Ceren
Ceren

Aynı şekilde banada yazdılar hiçbir şey ödememe rağmen sadece 5dk lik muhabbeten imza bile atmamışken kaç senelik mesele için çok saçma

Özlem

Instagram'dan yazabilirsen sevinirim. :)

Özlem

Ne yaptın peki? (ozlem_403 Instagram adresim.)

12 Mart 2024 12:24

15 Ocak 2024 11:26
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2023 20:02