Fidan sonuçtan hiç memnun değil

Deniz Mobilya Sorumsuzluğu

18 Nisan 2024 11:56

Alışmışlar insanları mağdur edip sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmaya. Bu kadar sorumsuzluk olmaz. Ya paramızı verin ya da değişim yapın. Çok kişiyi mağdur etmişler. Üstelik sizi suçlarlar, sonra 'gidin, nereye şikayet ediyorsanız edin' derler.

22 Nisan 2024 14:15

Alışmışlar insanları mağdur edip sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmaya. Ya paramızı verin ya da değişim yapın. Çok kişiyi mağdur etmişler. Üstelik sizi suçlarlar, sonra 'gidin, nereye şikayet ediyorsanız edin' derler. Her yerden engelleyerek bu sorundan kurtulamazsınız

19 Nisan 2024 11:15

Değişim ya da iade insanları mağdur etmeye hakkınız yok huzurumuzu kaçırdılar

21 Nisan 2024 11:17

Değişim ya da iade sayın mağaza sahibi

22 Nisan 2024 14:21

Her yerden engelleyerek bu yanlışın üstünü kapatamazsınız hatalı ürünü gönderip sonrada hiçbir şey olmamış gibi davranamassınız sorumsuz çalışanlar ve müdürler bu yanlış düzeltin demeyen mağaza sahibi yaptığınız insanların parasını alıp sonrada mağdur etmek bir sehpayı değişim yapamayan mağaza

22 Nisan 2024 14:23

Yorumlarınızı okudum bir ben değil herkesi mağdur etmişsiniz alışkın sınız insanları mağdur edip gidin nereye şikayet ediyorsanız edin demeye

22 Nisan 2024 14:31

Yuh yani bir sehpayla rezil olduk bir sehpayı değişim yapmak bu kadar zor mu bu kadar sorumsuzluk olmaz hatalı olan sizsiniz eşimi arayıp huzurumuzu kaçıran sisiniz ama bizi tehdit eden sizsiniz mahkemeye vereceklermiş deyin biz yanlış sehpa gönderdik onlarda hakını aradı o yüzden şikayetçiyiz deyin hadi çalışanları anladım emir kulu onlar orada çalışıyorlar ya mağaza sahibine ne demeli sattığın eşyanın arkasında durmayacaksan kapat o mağazayı insanları mağdur etme bir sehpayı değişim yapmak bu kadar zor olmamalı

20 Mayıs 2024 19:08

Ya kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz bu yorumlar sayın mağaza sahipleri Yazıklar olsun

20 Mayıs 2024 19:10

Yazıklar olsun size bir sehpayı değişim yapamayan mağaza

23 Haziran 2024 18:24

Değişim ya da iade

Yasmin Boutique Mağdur Edildim

09 Haziran 2024 23:44
İrem sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 00:02

18 Kasım 2024 19:31
Yanlış Ürün Ve İade Sürecinde Sorumsuzluk
Erdoğan sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2024 12:29