İrem sonuçtan hiç memnun değil

Defne Hira İnşaat Paramı Aldı Hizmet Sunmadı!

13 Ağustos 2024 21:11

Defne Hira İnşaat ve bungalov 80.000 TL paramı aldı ve iade etmiyor ve ocaktan beri paramı alamıyorum, her gün yarın diye sallıyor tam 7 aydır 80 bin liramı almaya çalışıyorum 7 aydır her gün yarın vereceğim diye sallıyor. İlk tanıştığımızda yalanlarla iş yaptığından korkusundan parça parça 5 bin 7 bin atıp gönderdim diyor ocak ayında vermiş olduğum paranın hiçbir malı değeri kalmamasıyla birlikte her gün bu adamla ve yalanlarıyla uğraşmaktan bıktım mahkemeye de başvuruda bulundum.
Şirket adı Defne Hira İnşaat Bungalov
Şehit Mustafa Yağız Mahallesi *** sk. No:** Kadirli v. D: 481 ***926 74
0507 *** 80 01

30 Ekim 2024 03:04

Defne Hira İnşaat ve bungalov şirketi tarafından malzeme alacağım diyerek 80.000 TL param alındı ve hiçbir şey yapılmadı. V*** bey kayıplara karıştı ısrarla peşine düşüp yaptığın şeyleri söylediğin yalanları eşin ile paylaşırım dedikten 8 ay sonra kovalamaca ile parça parça paramın 60.000 TL'sini ödeme yaptı 20.000 TL paramı iade etmeden (aslında olay bu kadar kibar olmadı ama site saygı çerçevesi içerisinde kalmamı zorunlu sağladı) ortadan kayboldu, üstelik ekstra 20.000 TL daha alacağım vardı. V*** bey karısı ile beraber insanların parasını alıp vermeyen önden malzeme alacağım deyip para alan ve hiçbir iş yapmadan kayıplara karışan bir firmaya sahiptir.

profile profile profile

Asli sonuçtan hiç memnun değil

Bungalov Ev Projesinde Teslimat Sorunu

30 Kasım 2024 02:26
Bungalov Ev Projesinde Teslimat Sorunu
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Defne İnşaat Bungalov Bungalov Siparişi Ve Mağduriyet İddiaları

10 Şubat 2024 21:57
Umran sonuçtan hiç memnun değil

Söz Verilen Merdiven Teslim Edilmedi, Paramız Geri Verilmiyor

21 Mayıs 2025 23:53
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Ahşap Ev Hayal Kırıklığı: Dündar Mühendislik Mağduriyeti

16 Şubat 2025 17:24