Dax Turkiye Ürünü Saçımda Dökülmeye Neden Oldu

Dax Turkiye Ürünü Saçımda Dökülmeye Neden Oldu
27 Eylül 2023 03:069.512

Gratis mağazasından dax Supergro ürününü çok methettikleri için aldım. Saç çıkarıyor dediler ve benim kullanmaya başladığım gün saçımın ortasında saç kıran gibi dökülme meydana geldi. Yüzüm şiş, başımın ağrısından duramıyorum. Ürünün fiyatı 600 TL'den 305 TL'ye inmiş, 2028 son tüketim tarihi varmış. Bu durum beni çok rahatsız etti ve travma yaşattı. Bu konuda dava açacağım.

25 Ekim 2023 07:39 (Şikayetten 28 gün sonra)

merhaba ürün kullanım talimatına dikkat ediniz. fazla uygulamada, yağ bazlı ürün olduğu için çıkartmada sorun yaşayabilirsiniz ve yağı arındırmak için bol su ile çok kez yıkama işlemi yapılmış olabilir. bu da saç dökülmesine sebeptir (ürün kaynaklı çok dökülme olmaz) ayrıca ilk etapta (normal seviyede) dökülme normaldir zira ürün zaten kökten sağlıklı saç çıkartmak için formüle edilmiştir dolayısı ile ilk etapta ölü saç kıllarından arınmanız gerekmektedir. saygılar

Serpill
13 Ocak 2024 00:10

Hala sizin yüzünüzden dökülen yerden saç çıkmadı ve çocuk değiliz saç herkesin hassas konusu talimata uyarak kullanıldı darısı başınıza aynısını yaşamanız dileği ile umarım aynı şekilde aynı duruma düşerseniz anlamış olursunuz boşuna yorum yapmayın gereksiz çözüm odağı yerine sinir bozuyorsunuz 😉umuyorum ki bir gün sabah yatağınızdan uyandığınızda yastığınızda tüm saçlarınızı yastıkta görürsünüz o zaman aldığınız ahların karşılığı olduğunu anlarsınız sevgiler 🤚

7 Mart 03:42

İçerisinde sanırım petrol varmış ve o döküyormuş. Benim de saçlarım dökülüyor, neyden olduğunu anlamaya çalışırken bu üründen olabileceğine hiç ihtimal vermemiştim, o yüzden başka bundan muzdarip insan var mı diye bakarken karşılaştım, demek ki varmış belki birçok kişi benim gibi konduramıyordur çünkü çılgınlar gibi influence edildi.

5 Ocak 2024 14:30

Merhabalar, öncelikle geçmiş olsun. Ürünü almak için araştırma yaparken fotoğrafınıza denk geldim. Ben doktor değilim ama, ürünü tüm saçınıza uygulamanıza rağmen bölgesel dökülmeleriniz gözüküyor. Ürünle ilgili olmayabilir. Sağlık kuruluşundan destek aldınız mı bilmiyorum ama bunun belli ilaçlarla tedavisi var.

Dax Turkiye Dax Supergro Sacımı Kopardı

14 Temmuz 2024 20:464.347

Gratis mağazasından Dax Supergro ürününü çok methettikleri için aldım. Ürünün yorumlarını okuduğum için parmak uçlarıma ...

Dax Turkiye Dax Supergro Sacımı Kopardı