02169902247 Yanıltıcı İcra Bildirimi!

04 Aralık 2024 17:48

02169902247 numaralı telefon tarafından aranıp adıma icra dosyasının olduğu söylendi adıma herhangi borç yok deyince 2 kasımda adıma tebligat gönderildiğini bugün ödemenin son günü olduğunu söyledi adresin bana ait olmadığını söyleyince telefon suratıma kapatıldı tekrar aradım arabulucuyuz biz dendi adınıza dosya yok sistemde sorun var deyip yine telefonu suratıma kapattılar tekrar aradım yine dosya varmış gibi başka bir temsilci konuştu ben UYAP ve e-devlet'e baktım yok dedim bu sefer uzlaştırma dosyası e-devlet'e düşmez dediler avukat beyin isim soy ismini sorunca telefonu yine kapattılar tabi o arada siber suçlara bildirdim sizlerde aldığınız her bu çağrıları lütfen bildirin mağduriyet yaşamamanız için. Benim adıma son bir yıldır yapılan hiçbir kredi kartı kredi başvurusu adıma açılacak hesap işlemleri bana ait değildir 1 yıldır sürekli bu muadilde çağrı ve mesaj alıyorum.

Ramazan
Ramazan

Aynı bu tip mesajlar banada geldi. Hiçbir sorumluluğu kabul etmiyorum. Çimlere şikayet edeceğim

Erdogan
Erdogan

Benzer bir mesajı aynı numaradan ben de aldım. Tamamen yanıltıcı, doğru olmayan bilgilerle yazılmış. CİMER'e şikayet edeceğim, buradan da bildireyim. Şikayetçiyim, hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum...

Telefonuma Gelen SMS İle Şikayeti

04 Ocak 2025 15:15
Telefonuma Gelen SMS İle Şikayeti

Bilinmeyen Hukuk Bürosundan Gelen Asılsız Mesaj Ve Kişisel Veri Güvenliği Endişesi

26 Temmuz 2025 17:53

24 Aralık 2024 14:00