DASK'IN Yanlış Kişiye Ödeme Yapması Ve Durumu Düzeltmemesi

Çağdaş
01 Mayıs 2024 23:18

6 Şubat depreminde zarar gören evimin 2300185307 poliçesine karşılık yapılan tespit sonucunda ödenmesi gereken bedel evde oturan kiracıya yatırıldı. Kiracı da evi boşaltıp çıktı yatan paranın 3 kati kadar da eve harcadım. DASK ı aradığımda durumun onlardan kaynaklı bir yanlış olduğunu ve bu durumu düzelteceklerini kiracıdan isteyeceklerini olmazsa hukuki süreçle alacaklarını söylediler. Ayda bir aradım ve sordum her defasında sanki hiçbir şey yapılmamış gibi ilk defa aramışım gibi yanlış yaptık kiracıyı arayacağız vermezse yasal süreç başlayacak dendi. En son üst yönetimlerden birine (D**** hanim ve B***** hanim diye) bağladılar o da aynı şekilde ilk defa aramışım gibi konuştu. Konuştuğum kişilerin isimlerini ve kayıt altına alıyorlar ise kayıtlara bakmalarını söyledim. İlgileneceğini ve 15 gün yasal sureci beklememi söyledi. 1 ay sonra aradım bana bir bilgi veremeyeceklerini beklememi söylediler. Kiminle görüştüğümü söyleyin artık dava açacağım dedim onu da söyleyemeyiz deyip telefonu kapattılar. Sanki devlete bağlı bir kurum değil de özel bir firma ile konuştum gibi tak telefon kapandı. Aradım ama bir daha da 125 numaralı telefonu düşüremedim. Olayın üzerinden 15 ay geçmesine rağmen ne alacağımı alabildim ne muhatap bulabildim.

DASK Sigorta Ücretini Aylardır Ödemiyor Ve Beni Oyalıyor

Hamide
31 Ocak 2024 22:40

DASK In Görevini Yapmaması...

Seda
21 Eylül 2023 13:24