DASK Doğal Afet Sigortaları Yapılmayan Ödeme

Ay Ko
18 Temmuz 2024 17:19

DASK Doğal Afet Sigortalar Kurumu, depremde hasar gören evimiz için 70030080 numaralı hasar dosyamızı 03.03.2023 tarihinde açtırdık. Defalarca Alo 125 çağrı merkezini aradık, yapmamız gereken bir şey var mı diye sorduk, yok dediler. Eksper ataması aylar sürdü, sonuç bir türlü çıkmadı. Her aramamızda yoğunluk var denildi. Sonra ödeme yapacağız, şu evraklar eksik dendi. Evrakları yolladık, yolladığımıza dair teyit aldık. Aradan 5 ay geçti. Evraklar mail ulaşmadı, yeniden yollayın dendi. Bu nasıl bir sistem? Müşteri hizmetleri doğru bilgi vermiyor. Şimdiye kadar en az 20 defa aradım, sorunumun çözülmesi için yetkili biriyle görüşeyim diyorum, biz bilmiyoruz diyorlar. Sigorta yaparken parayı alırken sorgusuz yapıyorlar. Ödeme yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Alacağımız para enflasyon karşısında pul oldu. Mağduriyetimizi kim giderecek? Muhatap yok. Böyle sistem olur mu? Acilen ödemenin enflasyon değer kaybı da hesaplanarak ödenmesini istiyorum.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Muharrem
18 Ekim 2023 10:27

DASK Sigorta Ücretini Aylardır Ödemiyor Ve Beni Oyalıyor

Hamide
31 Ocak 2024 22:40

Dilek
26 Nisan 2024 10:31
DASK (Doğal Afet Sigortaları Kurumu) Deprem Hasarı Göz Ardı Edildi: Eksper Gönderilmedi

05 Temmuz 2023 12:17
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Mine
23 Mayıs 2024 16:28