22 Mart 2024 04:08

Merhaba,

Son tüketim tarihi 05.09.2026 olarak belirtilmiş 'Dardanel Ekonomik Ton' markalı ton balığı konservesinden gıda zehirlenmesi yaşadım. Düzenli tüketici değilim, daha önce alüminyum folyo kapaklı ton balığı konservesi de hiç görmemiştim, ilk ve son deneyimim oldu. İlaveten son tüketim tarihi nasıl oluyor da iki buçuk yıl sonrasını gösterebiliyor?

22 Mart 2024 07:47 (Şikayetten 3 saat sonra)

Merhaba, Konu ile ilgili görüşebilmek için telefon numaranızı iletebilir misiniz?

02 Nisan 2024 09:38

Yapmış olduğunuz değerlendirmeler sonucu ürün ile ilgili genel bir sorun olmadığı yönündeki geri bildiriminiz için teşekkür ediyorum. Ve fakat bu durum satın aldığım bu üründen dolayı mide kanamasına varan ölçüde gıda zehirlenmesi yaşadığım ve ürünün son kullanma tarihinin iki buçuk yıl sonrasını gösterdiği gerçeğini değiştirmiyor. Şayet bu ürün çok kısa bir süre daha fazladan rafta kalmış olsa idi bir sonraki alıcı için hayati bir tehlike yaratabilirdi. Şayet uykuya dalmış olsaydım benim için de hayati bir tehlike yaratabilirdi. Halk sağlığını tehlikeye atmamak adına ürün ile ilgili testlerinizi lütfen gözden geçiriniz. Teşekkürler.

Dardanel Ton Balığı Yedik Zehirlendik

13 Mayıs 2024 11:17
Dardanel Ton Balığı Yedik Zehirlendik
Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
24 Temmuz 2024 20:56

23 Haziran 2023 00:21
Dardanel Ton Bozuk Ton Balığı!
Emre sonuçtan çok memnun

15 Ocak 2025 18:45
"Merhaba, markanın anında geri dönüşü çok hızlı, zeytinyağlı olduğu için donabileceği ve tüketimde bir sorun olmayacağı aktarıldı. Bende talep olarak ambalajlara açılmadan önce buzdolabına koyulmayacağını yazmalarını rica ettim. Arayan firma temsilcisi ilgiliydi. Ürünü açmış bulunduğum için bana bir paket gönderdiler. Teşekkür ederim."
Dardanel Ton Balığı Kalitesizliği: Yenilemez Durumda Ürün
Dardanel Ton Balığı Kalitesizliği: Yenilemez Durumda Ürün
Gülay sonuçtan hiç memnun değil

Gülay
18 Nisan 2024 14:01