Daikin Klima Kurulumunda Yaşanan Gecikme Ve İlgisizlik

Daikin Klima Kurulumunda Yaşanan Gecikme Ve İlgisizlik
Özgül
15 Temmuz 2024 12:38

Temmuz başında Daikin marka 2 adet klima aldım. Klimalar eve 3-4 gün içinde bırakıldı ve birkaç gün sonra gelip kurarız denildi. Geçti 1 hafta, ben hala klima kuracaklar diye beklerken bana yine 1 hafta sonra kendim kayıt açtırmam gerektiğini söyledi satıcı firma. Sanki iş tecrübeleri yok gibi. Sonra kayıt açtırdım. Kayıt açtırmanın üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen klimalarım ne kuruldu ne de karşımda bir muhatap var. Ürünü satana kadarmış her şey. İlla Daikin klima olacak demenin cezasını çekiyorum şu an. 15 gündür bekliyorum. Temmuz ayı çıktı, neredeyse yaz bitti hala benim klimalarım bağlanacak. Daikin klima almak isteyenler bu tür sorunları yaşamak istiyorsa alsın. Müşteri memnuniyeti çok kötü. Servis çok kötü.

16 Temmuz 2024 13:20 (Şikayetten 1 gün sonra)

Özgül
18 Temmuz 2024 11:42

Hala kurulum olmadı mağduriyetimi gideren olmadı klimalar evde bos odada dursun diye almadım yoksa iade talebi ediyorum. Yazın bitmesini mi bekliyorsunuz. Bu klimaları kullanmiyacaksam neden aldım?

Fatmanur sonuçtan hiç memnun değil

Fatmanur
30 Temmuz 2024 15:39
Daikin Klima Kurulumu Günlerdir Yapılmadı
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
23 Temmuz 2024 18:51
Daikin Klima Montajını Yapmıyor
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2024 13:25

Daikin 1 Ay Sonraya Klima Montajı Yapıyor
Tuğçe sonuçtan memnun

Tuğçe
22 Ağustos 2024 12:27
"Müşteri hizmetlerinizden değil ama genel merkezdeki ilgili arkadaşınıza teşekkür ederim aradı yarın geliyorlar dedi ve gelip ürünümün montaj hatasını düzelttiler"
Daikin Kategorileri