2 Haftalık Daikin Klima Arızası

2 hafta önce Daikin Siesta klima aldım. Servis kurulumunu yapıp çalıştırdıklarını söylediler. Malum, elektrik tesisatını kendileri bağlamıyor. Ertesi gün elektrikçi gelip bağlantısını yaptı ve çalıştırdık. Sıkıntı burada başladı. 30 dakika çalışıp sonrasında ışığı yanıp sönüyor ve klima kendi kendine kapanıyor, üflemiyor. Servisi aradığımızda tenezzül edip cevap veren yok. Zor bela servise ulaştık, çok yoğun olduklarını ve Temmuz'un sonunda geleceklerini söylediler. 2 haftalık klima ve yaşadığımız sıkıntıya bak, Daikin gibi bir firmaya yakışmadı.

24 Haziran 2024 10:56 (Şikayetten 7 gün sonra)

Sizin klimanın üst kapağı var mı? Bugün kurulum yaptılar dikkat etmedim gittiler üstüne bir baktım kapak yok açıkta.

Daikin Siesta Klima 20 Günde Bozulup Hata Kodu Vermesi

Daikin Siesta 12 BTU alalı 20 gün oldu. Klimam bozuldu, çalışmıyor. Takıldığı günden beri her çalıştırmamızda gaz kokusu...

2 Destek2 Yorum

Tümünü Gör
Daikin Plastik Gerilme Sesleri

Daikin PlastikGerilme Sesleri

Erkan
Daikin Dış Üniteden Gelen Kompresör Sesi!

Daikin DışÜniteden Gelen Kompresör Sesi!

Mevlut
Daikin Servisin Bozuk Montaj Sebebiyle Oluşan Zararımın Karşılanması

Daikin ServisinBozuk Montaj Sebebiyle Oluşan Zararımın Karşılanması

Defne
Daikin Sorunlu Klimayı İade Değişim Yapmıyor

Daikin SorunluKlimayı İade Değişim Yapmıyor

Yusuf
Daikin Kutusundan Sorunlu Ürünü Çıktı Ve Daikin Bunu Kabul Etmiyor!

Daikin KutusundanSorunlu Ürünü Çıktı Ve Daikin Bunu Kabul Etmiyor!

Mert

Öne ÇıkanKonular