Dacia Duster Direksiyon Arızası

25 Temmuz 2024 08:09

Merhaba iyi günler dilerim. Aracım 1.0 benzin LPG 4.2 manuel 2024 çıkışlı Dacia Duster marka yaklaşık 3 aylık araç. Bu sabah 06.50 saatlerinde aracı çalıştırmak için kontağı taktım ve camları indirdim. Ancak araç direksiyon arızası ve fren sistemi arıza verdi. Bu da akünün zayıf olmasıyla alakalı olduğu bilgisine kanaat getirdim. Halbuki günlük ortalama 300 km yol yapan bir araç. Servisi aradım ve yaklaşık yarım saattir yetkili arkadaşı bekliyorum. Gelmek üzere. Akü takviyesi yapılıp en kısa zamanda en yakın servise gideceğim söylendi. Ve servis geldi takviye yaptık şu an en yakın servise gidiyorum.

25 Temmuz 2024 13:12

Merhaba Mais İstanbul şubesine saat 10 gibi teslim ettim aracımı. Şu an için öğle arasına girildi. Aracın inceleme ve şarj sonrası teslim edeceğine dair belge verildi. Ancak ben bu koşullarda rica minnet etmeme rağmen akü kaynaklı sıkıntı olduğu için ve hastanede gerek hastamızın olması ile ilgili ricada bulundum. Bu konuda bir müsamaha gösterilebilir. Halen el değmiş değil. Umarım akşama teslim edilir ama hiç sanmıyorum. Bu gidişat süreçteki durumu sizlerle paylaşacağım iyi günler.

25 Temmuz 2024 09:14 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Başvurunuz ile ilgili olarak, Müşteri Hizmetleri Yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibat kuracaktır. Saygılarımızla, Dacia Müşteri Hizmetleri

25 Temmuz 2024 14:55

Evet saat 14.10 civarı içeriye alındı aracım. Çalışan arkadaşlarında yardımlarıyla inceleme altına alınıp arızanın ve sonuç bilgisinin saat 15.00 gibi haber verileceği bilgisi paylaşıldı. Yanlış olmasın bu saate kadar aracın dinlenme ve bekleme altında kaçak vs durumlarının daha çok belli olacağı yönünden. Hayırlısı diyelim

Ekrem

Merhaba hocam. Benim araçta da aynı sorun çıktı. Nasıl çözdünüz? Neymiş sebep öğrenebilir miyim.

Dacia Pişmanlıktır Marka Aracın Arkasında Durmuyor

Gökhan