Esra sonuçtan hiç memnun değil

ÇTS Isıtma ve Soğutma Sistemleri (444 95 74) Daikin Adına Yetkili Servis Gibi İşlem Yapıp Para Alan CTS Isıtma

11 Mart 2024 16:15

Daikin Daylux kombimdeki problem için kendini yetkili servis diye tanıtan CTS ısıtma ve soğutma sistemleri telefon no 4444281 telefon numaralı yeri aradım. Burası kesinlikle Daikin servisi değilmiş Adını bile bilmiyorlar. Bunu şu an Daikin genel merkezle konuşmam sonrasında öğrendim sonuç olarak 5 yıl garantili ve dolayısıyla 2 yıl daha garantisi olan kombim için 6300 TL para alıp gittiler. Bir parça taktıklarını söylediler ama ondan bile emin değilim. Belki de çok basit bir sorun vardı. Benim cumartesi akşamı böyle bir sorunla karşı karşıya olduğumu görüp bundan faydalanarak beni resmen yanılttılar. Bugün telefonla aradığımda da çıkan kadın bağıra çağıra kavga ederek benimle konuştu ben de siz Daikin adını kullanarak etrafta dolaşıp milleti yanıltan bir grupsunuz o zaman dedim. Ki bu iddiamı Daikin da onayladı. Şu an ürünümün garantisi de bozulmuş oldu. Kesinlikle bu yerden şikayetçiyim. İlgili tüm birimlere kurumlara şikayetimdir.

28 Mart 2024 16:36

28 Mart 2024 19:01
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

ÇTS Isıtma ve Soğutma Sistemleri (444 95 74) CTS Isıtma Ve Soğutma Sistemleri Hile

26 Mart 2024 10:24
Sema sonuçtan hiç memnun değil

27 Aralık 2023 10:33
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2025 20:49