Ctrader Para Çekme Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Hüseyin
04 Mart 2025 21:32

Hesabımdan para çekme talebim reddedilmiş. Neden reddedildiği ve reddedilen paranın hesaba geri geçmediği konusunda bilgi alamıyorum. Yetkili kişi ile görüşme halinde olmama rağmen sonuç alamıyorum. Sonuç olarak sizden hiç memnun değilim.

profile profile profile

Furkan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Furkan
11 Temmuz 2024 17:05
"İşlem hacmini tamamlamadığım için işlem ücreti ödeme gerekiyormuş. Komisyon kesildi kısa sürede hesabıma geçti param. Teşekkürler..."
Ali sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

19 Aralık 2024 16:59
"Tamamdır Teşekkür ederim."

21 Aralık 2024 00:53
Cansu sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Cansu
08 Aralık 2023 16:56
"Hesap hareketlerini istediler. Sonra paramı banka hesabıma yatırdılar. Teşekkür ederim kısa sürede çözüldü."
Berkay sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Berkay
10 Temmuz 2025 19:09
"Günlük 3000$'lik çekim limitini tamamlamışım, bir kaç saat bekledim gece tekrar limit sıfırlandı geri kalan parayı da çektim."