Emine sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 18:29

Cos Türkiye sitesinden 03.02.2024 tarihinde bir pantolon aldım. Ürün ödeme kısmında USD olarak çıktı. Kartımdan 1.175₺ çekim yapıldı. Önce şaşırdım. Sonra yurt dışı firması olduğu için de demek ki bu şekilde tahsil ediyorlar düşüncesi ile işlemi onayladım. Alışverişi telefonum üzerinden gerçekleştirdim. Bugün bilgisayardan siteye girmek istediğimde virüs programım engelledi ve sitenin güvenli olmadığı mesajını çıkardı. Bunun üzerine gördüm ki! Bir sürü site hakkında şikayet var. Çekim yapan firmada bir bilgisayar elektronik firması olarak çıkıyor. Güvenlik sebebi
ile kartımı kapattım. Bankaya Harcama itirazı yaptım. Bu kadar insan mağdur! Firma yetkilisi bunları görmüyor, işitmiyor mu? Sitede iptal et seçeneği dahi yok! Sipariş sonrası hiçbir bilgilendirme maili gelmedi. Şikayetçiyim!

04 Şubat 2024 19:16

Sipariş detayı

Yorumlar (9)

Emel

Nasıl şikayette bulundunuz vergi numarası falan istiyor e devletten yaparken sitenin hiçbir bilgisi yok

Emine

Markanın kendi bilgileri ile şikayette bulundum. Türkiye'de sadece iki mağazası mevcutmuş. Bu bilgiler ile giriş yaptım. Sonuçta firma ismi kullanılarak insanlar mağdur ediliyor. Böyle büyük bir firma nasıl önlem alamıyor. Aklım almıyor. Halen site açık ve halen alışveriş yapan var. Bilmeden!

Emel

Herhangi bir sonuç aldınız mı acaba bugün aynı hataya ben de düştüm

Emine

Maalesef henüz bir sonuç alamadım. Tüketici Hakem Heyeti'ne karttan çekilen görüntü ile şikayette bulundum mal ve hizmet alamadığıma dair. Umarım sonuçlanır.

İrem

Çözüm bulabildiniz mi? Az önce alışveriş yaptım maalesef şimdi ne yapacağımı bilmiyorum 1400 TLm gitti...

Elif
Elif

Merhaba, çözüm bulabildiniz mi bankadan dönüş oldu mu?

Emine

Maalesef insanlara artık güven kalmadı. O kadar dikkatliyimdir. Benim bile dikkatimden kaçtı. Umarım itiraz kabul edilir. Herkes mağdur 😞

Anladım teşekkürler. Umarım sonuçlanır

Emine

Bankama harcama itirazında bulundum. Mal ve hizmet alamadım. Bir de Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ettim aynı şekilde mal ve hizmet alamadığımı belirterek. Anlam veremediğim bu sahte sitenin arama motorunda en üstte çıkması ve marka tarafından hiçbir önlem alınmaması. Sipariş görseliniz ve karttan çekilen tutarı gösterir ekran görüntünüzle şikayette bulunun. Sonuçlanması uzun zaman alır ama peşini bırakmayacağım.

Nursena
04 Kasım 2024 15:50
Sahte Site Mağduriyeti: Prestijli Markadan Beklenmeyen Sorun

Costurkiye.com Cos 'a Ait Bir Online Mağaza Değil Dikkat!

Gizen
30 Ağustos 2024 12:58
Costurkiye.com Cos 'a Ait Bir Online Mağaza Değil Dikkat!
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
16 Ocak 2024 00:54
Mavi Siparişim Neden Bu Kadar Uzun Sürüyor?
Mavi Siparişim Neden Bu Kadar Uzun Sürüyor?