Confident AVM Sihirli Sehpa Ve Koltuklarda Hayal Kırıklığı

Confident AVM Sihirli Sehpa Ve Koltuklarda Hayal Kırıklığı
11 Temmuz 2024 22:41868
Enes'in Teşekkür Mesajı
Gülşah hanıma teşekkürler.

Tekirdağ Kapaklı Confident mağazasından 3 tane çiftli koltuk ve 1 tane sihirli sehpa aldım. Sihirli sehpanın ayaklarını tam 3 ay bekledim. Bu yetmezmiş gibi, çözemedikleri durumu hile hurda yoluyla çözmeye çalışıyorlar. Şelale AVM halk diliyle bir milyoncudan 35₺'ye 4 adet ayak alıp bize gönderiyorlar. İçinden her şeyi geçtim, içine bir vida koymuşlar; 3 tane akıllı vida, 6 tane normal vida, biri diğerinden uzun, biri diğerinden kalın. Yazıklar olsun.

13 Temmuz 2024 13:57 (Şikayetten 1 gün sonra)

Öncelikle Firmamıza Gösterdiğiniz ilgiye Teşekkür ederiz.Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup Tüketici hizmetleri yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir.Markamız ürün ve hizmetleri ile ilgili her türlü soru istek ve önerinizi Türkiye nin her yerinden iletişim hattımıza ya da iletişim formundan iletebilirsiniz saygılarımızla confident müşteri hizmetleri.

13 Temmuz 2024 14:14

Gülşah hanıma teşekkürler.

13 Temmuz 2024 14:26

CONFİDENT AİLESİ OLARAK SİZE HİZMET VERMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ :)

Halı Teslim Edilmedi, Peşinat İadesi Yapılmıyor Ve İptal Gerçekleşmiyor

Gamze
23 Nisan 2025 02:22505

"G**** hanıma çok teşekkür ediyorum sayesinde çözüme ulaştık iptalim gerçekleşti ücret iadesi yapıldı tamamen onun sayesinde 🙏🏻"

Halı Teslim Edilmedi, Peşinat İadesi Yapılmıyor Ve İptal Gerçekleşmiyor

Confident AVM Para İadesi Yapmıyor

Mert
14 Temmuz 2023 15:11678

"Ücretim iade edildi konu ile ilgilenen Esen hanıma çok teşekkür ederim"

Confident AVM Pişmanlıktır

Hacı
3 Temmuz 2024 22:13680

"Sorunun giderilmesi için uğraşlarından dolayı şikayet var ekibine çok teşekkür ederim."

Taşpınar Alışveriş Merkezleri Koltuk Takımı Kurulumunda Yaşanan Sorunlar Ve Kalite Eksikliği

Kazım

Taşpınar Kırıkkale mağazasından iki adet üçlü koltuk takımı aldım. Daha 1 yıl olmadı bile. Şubat-Mart gibi kuruluma geld...

Taşpınar'dan Alınan Sehpanın Teslimatında Sürekli Gecikme Ve Oyalama Yaşadım

Hidayet

Taşpınar 'dan yaklaşık iki ay önce 3 lü sehpa aldık. Sanırım 1 ay önce aradılar, arabadan inerken çizildi geri gönderdik...

1 Destek