Yahya sonuçtan memnun

Türk Telekom Bayi Veya Hat Taşımaya Yetkili Comtel İletişim

Türk Telekom Bayi Veya Hat Taşımaya Yetkili Comtel İletişim
14 Temmuz 2024 23:49

Türk Telekom'un yetkili bayi Comtem İletişim'den S**** olduğunu belirten kişi, Türk Telekom ailesinde görmek isteriz diyerek 250 SMS, her yöne 2000 dakika, sınırsız internet taahhütlü aylık 300 TL'lik bir paket önerdi ve iki hattım için hat taşımayı onaylamamı istedi. Ben de onayladım. Sonra Türk Telekom sitesinden bu ücretlerde paket olmadığını gördüm. Türk Telekom müşteri hizmetlerini aradım ve yaşanan olayı anlattım. Böyle bir paket bizde yok ancak bayilerde olabileceğini söylediler. Bir hafta sonra kargo ile sim kartların gelmekte olduğunu öğrendim. Türk Telekom müşteri hizmetleri ile tekrar görüştüm ve geçmek üzere olduğum tarife hakkında bilgi almak istedim. İşlemler bayiden yapıldığı için tarifeyi göremediklerini belirttiler. Bunun üzerine kargo ile gelecek olan sim kartları almayacağımı belirttim, temsilci almam gerektiğini söyledi. Bunun üzerine aldım fakat kargodan sim kartları almasaydım geçiş süreci tamamlanmamış olacaktı ve mağduriyet yaşamayacaktım. Eski tarifem her yöne 3000 dakika, 40 GB internet, 250 SMS idi. Yeni tarife ise her yöne 1000 dakika, 20 GB internet, 250 SMS ve üstelik eski tarifemin 2 katı fazla ücretle geçiş yapmış oldum. Türk Telekom nasıl oluyor da insanlara yalan söyleyerek hat taşıyan, mağdur eden kişilere yetki verebiliyor? Bu süreçte hat sahiplerine istediği bilgiyi vermiyor, yanlış yönlendiriyor. Anlamak mümkün değil. Şu an anlıyorum ki çok kişi aynı durumu yaşamış. Comtem İletişim'den S**** denilen kişi hala Türk Telekom hat taşımaya devam ediyor.

Eser
Eser

Sonuç ne oldu acaba bilgi verir misiniz banada aynısını yaptılar.

Soner sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2024 19:14
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2025 12:02
Comtel İletişim Taahhüt Edilen Fatura Tutarı Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Comtel İletişim 60019ve60024 Kodlu TT Mobil Kurumsal Bayilerin İzinsiz Numara Taşıması

28 Aralık 2023 20:55