Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Comtel İletişim 60019ve60024 Kodlu TT Mobil Kurumsal Bayilerin İzinsiz Numara Taşıması

28 Aralık 2023 20:55

22.12.2023 tarihinde TT mobilden numaranız Türk Telekom'a taşımak için başvuruda bulunulmuştur şeklinde tarafıma mesaj gelmesi üzerine Türk Telekom'U*arayarak bu işlemin bilgim dahili dışında olduğunu ilettim ve taşıma işlemini iptal ettirdim. TT genel müdürlüğüne gidip olayı izah ettim ilk yapılan işlemin 60024 kodlu kurumsal bir TT bayi tarafından yapıldığını öğrendim. Gerekli tüm yerele şikayet kaydı oluşturdum. Ve bunun şüpheli bir işlem olduğunu bundan sonraki işlemelerin de aynı şekilde olabileceğini belirttim. 27.12.2023'te gelen bir mesajda numaramın 29.12.2023 17.00'da taşınacağı bilgisi geldi. Bu mesaj geldikten hemen sonra TT Turkcell temsilcilerini arayarak numara taşıma talebinin bana ait olmadığını daha öncesinde de aynı olayı yaşadığımı ve bununla alakalı birçok şikayetçi kaydı oluşturduğumu ilettim. Bu mesajdan sonra TT genel müdürlüğüne giderek ikinci yapılan başvurunun 60019 kodlu comtel iletişim bayisinden yapıldığını ve işlemin gelen mesajda saat ve tarih bilgisi yer aldığı için iptal edilemeyeceği söylendi. Ancak tarafıma bu mesajdan önce herhangi bir bilgilendirme mesajı gelmedi. Her gün farklı şehirlerden tarafıma sim kart gönderimi gerçekleştiriliyor. Hat gönderen operatör bilişim ve TT comtel iletişim E*** m. U. Kartı teslim almadığım ve hiçbir belgeye imza atmadığım halde hattım yarın taşınıyor. Turkcell'de kontratımı yeni yeniledim. Cayma bedeli çıkıyor bu süreçte. Bana bu hattım ile ilgili gelebilecek tüm işlemlerden bu iki bayi sorumludur (60019 ve 60024). İki bayiden de şikayetçiyim. Yapılan işlemlerin acilen iptal edilmesini istiyorum.

İbrahim

Şebeke bunlar birilerinin uğraşıp bunları durdurması gerek ben uğraşıyorum pes etme başkalarının canı yanmasın

Esra

Peki sonu ne olacak sürekli hatmi gönderecekler

İbrahim

Kardeşim e devlet üzerinden BTK ya şikayet oluşturun Türk Telekom genel müdürlükten arıyorlar onlara da şikayet oluşturun. Aynı durum bende de var ama bir şey yapılmıyor maalesef

Esra

Peki sonuç ne olacak sürekli hatmi gönderecekler

Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2025 12:02

16 Ocak 2024 17:55
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Avkom İletişim Türk Telekom'un Kurumsal Hat Sorunu Ve Yanlış Faturalandırma

22 Şubat 2025 14:49