Naz sonuçtan hiç memnun değil

Cloud Pro Trade Tüm Birikimim Gitti

18 Mayıs 2024 01:31

Cloud Pro Trade ve uzman m***Ö*** şikayetçiyim. Telegram'da b*** adında grubu olan bu insanlar insanların duygularıyla oynuyorlar. Ctk danismanlik şirketine 30.000 TL yatırdım sonrasında bir kez daha aynı meblağı yatırdım. Ki dekontlar elimde. 2 gün sonra çekebileceğimi söylediler ancak sonrasında asla 1 hafta önce olmaz dediler. 8-9 gün geçtikten sonra istedim biraz büyütelim sonra çekin dediler bende tamam dedim. İstediğim gün bir çok işlem açtırarak 2.800 doları komple eksiye çektiler. İçeride kalan 90 dolarımı istedim. Ve isterseniz bunu geri getirebilirsiniz dedim 1.400 dolar daha yatırmamı istedi kendisi de aynı şekilde yatırıp paramı kurtaracağını söyledi. Benim böyle bir bütçem yok dedim esim sizi şikayet edecek dedi. İstediğinizi yapabilirsiniz dediler. Kurumdan m*** hanımdan ve bundan sonra süreçte başıma gelebilecek her turlu hesap açma kapama işlemlerimden sorumlu değilim. İvedi nir şekilde paramın iadesinin istiyorum. Hukuki sürecide en tez vakitte paylaşacağım. Elimde tüm yazışmalar mevcuttur.

08 Haziran 2024 11:49

Daha önce de şikayetimi bildirdiğim halde tarafıma asla donen olmamıştır. Maillerime asla cevap veren olmamıştır. Kendi çıkarlarına göre işlem yaptıran sözde uzman M*** hanimin mağduruyum. Hesabımın eksiye melis hanim tarafından bir suru yanlış işlem açtırılmış biri olarak içeride kalan 89.85 doları alamamaktayım. Acilen tarafıma dönüş yapılmasını beklemekteyim. Bir suru işlem çözülmüş olarak görülüyor. Ne hikmetse tarafıma asla donen olmuyor. Sayin Cloud Pro Trade ailesi bizim sorunumuzla ilgilenip çözebilir misiniz acaba? Bizler bu dekontları zaten M*** hanıma ilettik ki sizde kurumsal olduğunuza göre ağına düşürdüğü bu masum insanlara yardim etmek zorundasınız diye düşünüyoruz. Çünkü biz onlara asla ulaşamıyoruz direk paramızı çektikten sonra engelleniyoruz. Ki bu insanları bilgileri sizde mevcuttur. Tarafımıza acil bilgilendirme istiyoruz.

22 Mayıs 2024 09:24

Önceki süreçle alakalı hala tarafıma dönen olmamıştır. İçeride bulunan bakiyemde hala tarafıma yatmamıştır. Cloud Pro trade uzmanı olduğunu söyleyen m*** ö** bana yatırdın firmaya yatırdın onlardan iste diye söyleyip hiçbir yardımda bulunmamıştır. Borsa kalesi isimli telegram grubundan beni engellemiştir ve o grupta bir sürü insanın duygularıyla birikimleriyle adeta dalga geçiyorlar insanlar parsını istediğinde bakiyeyi bir çok işlem açtırarak dibe indiriyorlar ekte mevcuttur. Mağduriyetimin ivedi bir şekilde giderilmesini talep etmekteyim.

22 Mayıs 2024 09:14

Süreçle alakalı hala tarafıma dönen olmamıştır. İçeride bulunan mevcut bakiyemde hala tarafıma gönderilmemiştir.

08 Haziran 2024 11:43

Daha önce de şikayetimi bildirdiğim halde tarafıma asla donen olmamıştır. Maillerime asla cevap veren olmamıştır. Kendi çıkarlarına göre işlem yaptıran sözde uzman M** hanimin mağduruyum. Hesabımın eksiye melis hanim tarafından bir suru yanlış işlem açtırılmış biri olarak içeride kalan 89.85 dolarida alamamaktayım. Acilen tarafıma dönüş yapılmasını beklemekteyim. Bir suru işlem çözülmüş olarak görülüyor. Ne hikmetse tarafıma asla donen olmuyor. Sayin Cloud Pro Trade ailesi bizim sorunumuzla ilgilenip çözebilir misiniz acaba? Bizler bu dekontları zaten M** hanıma ilettik ki sizde kurumsal olduğunuza göre ağına düşürdüğü bu masum insanlara yardim etmek zorundasınız diye düşünüyoruz. Çünkü biz onlara asla ulaşamıyoruz direk paramızı çektikten sonra engelleniyoruz. Ki bu insanları bilgileri sizde mevcuttur. Tarafımıza acil bilgilendirme istiyoruz.

10 Haziran 2024 13:48

Hala cloud Pro trade tarafından dönen olmamıştır. Hesabımda kalan 89.85 doları çekemiyorum. Acil yardımcı olur musunuz

Yorumlar (8)

Gözde

Bazılarının şikayetleri çözülmüş onlarda kendi adamlarıdır kesin bende çekim talebinde bulunuyorum belki yatırırlar diye Telegram'da isimlerini değiştirmişler

Nimet
Nimet

Telegramdaki isimleri nedir ya da WhatsApp gruplarındaki isimler

Gözde

Dönen olmadı değil mi nazan hanım

Naz

Bırakın dönmeyi içerideki paramı bile alamıyorum.

Benim 300$ kaldı

Gözde

300$ kaldı içeride vereceklerini zannetmiyorum umarım haber kanallarında kudret demiri görürüm

Gözde

Hala geri dönmediler değil mi

Naz

Maalesef dönmediler yarin siber suç duyurusunda bulunacağım. İçeride kalan 89 doları dahi vermiyorlar

Demet sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2023 17:13
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2025 08:14
Yatırım Vaadiyle Gelen Büyük Hayal Kırıklığı
Nur sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2023 22:27