İpek sonuçtan hiç memnun değil

Clinic Dentaline Başka Doktor İsmi Altında Farklı Kişi İşlem Yapıyor.

Clinic Dentaline Başka Doktor İsmi Altında Farklı Kişi İşlem Yapıyor.
28 Mayıs 2024 18:16

Clinic Dentaline'de 'B**** D**** G*****' ile muayene randevunuz bulunmaktadır diye mesaj geliyor. O tarihte gidiyorum ve danışmaya bu doktor isminde kimseyi göremediğimi söylüyorum. Aaaa evet, bu eski doktorumuz, sistemi düzeltemedik diye söylüyorlar. Biz bu doktor ismi altında kime işlem yaptırıyoruz? Ve karşımıza çıkardıkları doktorun yaptığı dolgusu 2 haftada düştü, şimdi yenisi için para isteniyor.

05 Haziran 2024 12:35

28 Mayıs 2024 17:47

Tamamlayıcı sigortamız ile Gebze'de bulunan Clinic dentaline Dişçi merkezine yönlendirildik ve 5 yaşındaki kızıma dolgu yaptırdım 17 gün sonra dolgusu düştü aradığımda gelin bugün denildi ve gittiğimde doktor direk dolgu yapamam bir daha kaplama yapılır dedi ve direk odasından çıktı gitti. Kasa bölümüne gittim ve anlattım durumu daha önce de özel hastanelerde yaptırdığımızda 1 yıl garantisi oluyor dişin bunlar 1 ay bile garanti vermedi. Her kelimelerinde ekstra 7 bin istediklerini söylediler ve çocuğun dolgusu düşük bir şekilde çıkmak zorunda kaldım acaba bu tavırla bu aç davranış ile kim oraya 7 bin vererek dişini yaptırır merak ediyorum açıkçası birkaç kere doktor ismini sordum zor yanıt aldım F*** K** bir pişmanlıktır.

Via Dental Clinic Via Dental Diş Kliniği Sultangazi

07 Eylül 2024 23:38
Evren sonuçtan hiç memnun değil

Lale Ağız Diş Sağlığı Polikliniği Diş Kliniğinde Tedavi Sürecinde Yaşanan Sorunlar

25 Mart 2024 18:25

Eksik Bilgilendirme Ve Hatalı Diş Tedavisi Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

22 Nisan 2025 14:03

Klinikte Yaşadığım Tedavi Sorunları Ve İletişim Eksikliği

09 Ekim 2025 12:25
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

İmplant Sonrası Sürekli Sorun Ve Yetersiz Klinik İlgisi

12 Mayıs 2025 19:49