Saygın sonuçtan hiç memnun değil

Climed Tedavi Merkezi Doktor Çok Saygısız

Climed Tedavi Merkezi Doktor Çok Saygısız
11 Ocak 2024 16:13

Ümraniye şubesinde doktor çok saygısız ve adap bilmez bir şekilde hastalara muamele ediyor. İçeride ayak kokusunu andıran bir koku var; steril olduğu şüpheli bir odada karşılanıyorsunuz. Ücret konusunda bilgi verilmiyor, ücretsiz muayene deniyor. Fakat 'tamam, başka yerlere de sorayım sonra karar veririm' dediğimde doktor ısrarla 'yapalım, yapalım' diye tutturdu. Bu durum beni şüphelendirdi ve reddettim.
Reddettiğimde ise adam indirim yapmayı teklif etti, yine reddettim ve karar vermek için başka yerleri de inceleyeceğimi söyledim. Bunun üzerine doktorun tavrı birdenbire kabalaştı. Bana 'tamam tamam hadi' diyerek durmaksızın işlem yapmaya çalıştı. Ayrıca kapıda yazan doktorun adı ile sandalyede oturan kişi farklıydı. Diğer yorumları da görünce göz çevresi yağ tedavisini burada yaptırmadığım için ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım.
Daha sonra 'ı****' adında başka bir yerden randevu aldım ve Ümraniye şubesine gittiğimde yine aynı yerle karşılaştım. Adresi ve tabelayı görünce hemen anladım. Google yorumlarında da bu yer hakkında çok olumsuz eleştiriler var. Anladığım kadarıyla bu mekanlar franchise usulü çalışıyor ve 3-5 ayda tabela değiştirmeden başka firmaların şubesi olabiliyorlar. I**** bile bundan habersiz olduğunu iddia ediyor. Size görsellerle de kanıtlayabilirim.

Google'da 'doç. Dr. **** yazıyor fakat kapıda '******* genel cerrah' yazıyor. Bu da yetmezmiş gibi Google'da 'ı**** Ümraniye' arattığımda aynı yer çıkıyor. Böyle sağlık düşmanı sözde hekimlerin yerlerine gitmemekte fayda var. Ayrıca WhatsApp'ten atılan konum aynı ve fotoğrafta 'ı**** yazıyor ama benim daha önceden kaydettiğim isim 'c******.

Çocuğumun Sünnet Deneyimi Kabusa Dönüştü

14 Nisan 2025 11:53