Çizgi Kids Anaokulu'nda Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değil!

Çizgi Kids Anaokulu'nda Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değil!
18 Eylül 2024 20:55

Silivri Çizgi Kids'te yaşadığım bir olayı aktarmak istiyorum. Oğlum okulun 3 yıllık öğrencisi ve okulda sürekli bir müdür değişikliği oluyor. Oğlumun kolundaki morarma sonucu okul ile iletişime geçtiğimde gelin konuşalım dediler. Sonrasında okula gittiğimde okul müdürü beni çocuğumla birlikte, çocukların olduğu sınıfa getirip evet bunu kim yaptı gören oldu mi diye sorguladı. Ben bu durumun yanlış olduğunu böyle bir şeyin başka veli tarafından yapıldığını duysam tepkisel yaklaşırdım dedim. Okul müdürü bana siz sürekli şikayet ettiğiniz için isterseniz sizi ve oğlunuzu okul rehberine yönlendirebilirler dedi. Bu üslubun doğru olmadığını kendisine belirttim. Sonuç 5 yaşındaki oğlumu okuldan attılar. Hiçbir şey göründüğü gibi değil. İyi bir eğitimci ve yönetici aldığı eleştiriye tepkisel değil çözüm odaklı yaklaşmalıydı.

17 Eylül 2024 23:36

Oğlumu aynı koleje bağlı olan çizgi Kids e gönderdim. Sürekli müdür değişikliği oluyordu. Dun oğlum kolu morarmış bir şekilde eve geldi. Okul ile iletişime geçtim. Okul müdiresi beni çocuğumla birlikte öğrencilerin olduğu sınıfa soktu. Bu durum uğun olmadığı yanlış yaptığımızı dile getirdim. Bana 5 yaş sınıfı olduğu için herhangi bir olumsuzluk yaşanmayacağı söylendi. Benim yanımda sınıftaki tüm çocuklara arkadaşınıza kim zarar verdi kim gördü dendi. Ben yeter bu kadar deyip sınıfı terk ettim. Okul müdüresine çok büyük bir yanlış yaptığımızı söyledim beni sürekli şikayet eden velisiniz isterseniz sizi ve oğlunuzu okul rehberlik bölümüne sevk edebilirim dedi. Ben de haklı olarak bu üslubun doğru olmadığını size gördüğüm yanlışları söyleyemeyeceksem neden özel okula gönderiyorum milyon tane devlet okulu var.

Oyun Koleji Anaokulu Okulda Psikolojik Şiddet

05 Ağustos 2023 20:57
Esra sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 10:17

FSM Hastanesi Kopuzlar Vakfı Anaokulu Şikayet

31 Temmuz 2023 13:37

İsmetpaşa İlkokulu (İstanbul) Öğretmenin Tavrı

14 Kasım 2023 06:37
Nurcan sonuçtan hiç memnun değil

Mimar Sinan Eğitim Kurumları 8 Yaşındaki Çocuk Okuldan Kaçtı!

02 Ağustos 2024 12:32