Atakan sonuçtan hiç memnun değil

Ciypto.com Paramı Alamıyorum!

29 Kasım 2024 10:39

Binance TR üzerinden ciypto.com'a para aktardım ve güya ön satışta olan LCQ coin satın aldım. Ancak LCQ'nun ön satış süresi bitmesine rağmen paramı alamıyorum. Üstelik paramı çekebilmem için benden 27,000 USD daha yatırmamı istiyorlar.

Atakan
Atakan
30 Kasım 2024 00:31

Sanırım Medine de vurguncudur. O da düşene ayrı bir darbe vurduruyor. Belki de kendisi vuruyor

Muhammet
Muhammet

Mehmet bey selamlar bu konu hakkında bende mağdurum ne yazık ki bende inandım ciypto.com borsaya Binance global den trc20 USDT gönderdim ve borsaya gitti ve ciypto borsasında alım satımlar yaptım hatta 60 saniyelik işlemler yaptım kar elde ettim kazandıklarımı tekrar Binance borsama çektim ama lcq için bende mağdurum kilit süresi bitmesine rağmen işlem yapamıyorum müşteri hizmetlerine yazdım ve bana geri dönüş olarak borsaya 1622 dolar yatırmamı istediler sebebi ise kazanmış olduğum kazancın ödemesi imiş çok saçma işte burda olay patlak veriyor yani seni sarmala alıyorlar bence dürüst değiller. Sonuç olarak Telegram'dan seninle iletişime geçen kişi güzel bir oyun oynamış bana oynadığı gibi

@hasanbey7 telegram

Darkwebhack

Numaramı yazdım neden kimse ulaşmıyor mağdur değil miyiz

Salih bana ulaş

Binance Transferimde 72 Saat Bekleme Süresi Mağduriyeti Yaşıyorum

27 Ağustos 20:45
Şakir sonuçtan hiç memnun değil

28 Haziran 2024 00:21
Coinbuyxt Borsası Paramı Vermiyor
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Bakiyemi Çekemiyorum, Sürekli Ek Para Talep Ediliyor!

15 Eylül 21:22
bakiyemi-cekemiyorum-surekli-ek-para-talep-ediliyor-5.jpg